Arama sonuçları

1. Canan ERDE

Shutterstock - Flower Frames

Thank You.
  2. Canan ERDE

yardım yeni photoshop öğreniyorum!!

*20 Adet Resim Var Diyelim Sizden Ebatlarını Kucultmeniz Ve Resme Efekt Vermeniz Şeklinde Uygulama Yapmanız İstendi. *Böyle Durumlarda Action İmdadınıza Yetişiyor. * Action Paneli Aktif Olması İçin : " Window/Action " Seçeneğini Onaylayın. Önce Resminizi Açın, Ve Action Panelindeki Crete...
  3. Canan ERDE

hücreyi tanıtan video-şaşırtıcı

@exorcims Thank You.
  4. Canan ERDE

@CNM Videoya Gelince Sanal Olduğunu Sanmaktayım Paylaşım İçin Teşekkürler. Daha Dikkatli Baksaydınız Göz Yanılgısı Yaşamamış Olurdunuz syn aDoBe.
  5. Canan ERDE

Su İzi

the final
  6. Canan ERDE

Su İzi

3-Layer > Layer Style > Blending Options Seçeneğinden; Drop Shadow Ayarını Direk İşaretleyin. Bevel and Emboss Ayarını Aşağıdaki Gibi Düzenleyin.Bitirin
  7. Canan ERDE

Su İzi

2-Yazı Layerin Blending Modesini Hard Light Olarak Değiştirin
  8. Canan ERDE

Su İzi

Su İzi 1-Kullanacağınız Fotografı Ekrana Alın(Ctrl+O) Horizontal Type Tool Seçip Yazınızı Yazın
  9. Canan ERDE

Atmıs Kendi Gitmiş Lafı Kalmış:)
  10. Canan ERDE

@sarp230 Kim Asıl Grafiker Yoksa Sizmisinizde Biz Bilmiyoruz:confused:
  11. Canan ERDE

Gen Klonlaması, Genel Olarak Bir Genin Kromozomdaki Özgün Yerinden Alınarak Vektör İsmi Verilen Taşıyıcıya Moleküller Aracılığı İle Bakteri Gibi Başka Canlı Hücreye Transferidir.Vektör Bu Hücrede Hizla Çoğalarak, Ona Bağlı Genin Çok SayıdaKopyası Oluşur. Bu Şekilde Gene Bağlı Aktarılan...
  12. Canan ERDE

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

Kendim Olmak İsterdim CNM Yani:)
  13. Canan ERDE

Merhaba

Sizede Merhaba.
  14. Canan ERDE

Birbirinden Güzel corel clipart ları (parti 1)

Thank You.
  15. Canan ERDE

lütfen yardım...!

Arkadaş In Desıng Programında Dergi Tasarımı Hakkında Bilgi İstiyor Hocam.
  16. Canan ERDE

Bir Resmi A4'ten Yan Çevirmek

Resmi Buraya Yüklerseniz Deneme Yaparız.
  17. Canan ERDE

Okulda yaptığım Photoshop banner | Lütfen yorumlarınız

Hizalamada Eksiklerin Var. Gölgelendirmede Biraz Daha Dikkatli Olmalısın. Başarılar.
  18. Canan ERDE

Herkese selam!

Hoşgeldiniz.
  19. Canan ERDE

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@aylut Bunu Photoshopla Yapıp Çalışmaya Kaldığınız Yerden Corelden Devam Edin. Biliyorsunuzki Corel Vektörel Çizimlerde Profesyonel Bir Programdır İnce Kesimlerde Photoshopla Ortak Kullanılır. Bunu Photoshopla Kesip Giff Olarak Kaydettim Corelde Rahatlıkla Kullanabilirsiniz.
  20. Canan ERDE

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Corelde Bir Resmin Etrafını Kesmek Yerine Bu İşlemi Photoshota Yapmanızı Tavsiye Edrerim.Corelde Kesim İşlemi Sınırlıdır.Photoshopta İse Kesim Daha Alternatifli Ve Kolaydır. Corelde Sadece Kenar Kırpmalar Yaparsınız Oysa Photoshopta Resimdeki Nesneyin Ayrıntılarıyla Kırpma Yapmanız Mümkündür...
Yukarı Alt