selam üstadım seninde dediğin gibi çayımı yudumlerken verdiğin ders videosunu 2. bölümünüde bu akşam seyrettim.gerçekten çok güzel bir ders videosu hazırlamışsın.ellerin dert görmesin teşekkürler
üstadım ancak zamanım oldu ve 1. bölüm dersini izledim.tek kelime ile çok güzel ve benim gibi bilmeyenler için çok sade kafa karışturmadan bir anlatım olmuş
tekrar emeğine teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
emre arkadaşım benim eşim evde makinede nakış işleyen birisi.yani biz bu işi profosyenelce yapan kişiler değiliz.sizlerin belki büyük firmaları olabilir büyük işler yapabiliyor olabilirsiniz.1500 dolar veya fiyatı ne kadarsa programın fiyatını vererek alabilirsiniz.ama ben o parayı veremem...
üstadım az önce girdim foruma ve ders videonuzu gördüm.bu kadar emek nasıl ödenir bilmem. teraziye tıklamakla hiç ödenmez.ALLAH razı olsun
emeğinize,elinize sağlık. bu arada geçmiş olsun
@yasarkut
üstadım düşüncene saygı duyarım.ben kendim devlet memuruyum...ben ne desen yapmaktan nede desen satmaktan anlarım ayrıca bu işler için ayıracak zamanım yok .benim bu foruma üye olmamdaki amaç eşimin evde işleyebileceği nakış desenleri bulmaktı.bu forumda daha önce nakış deseni...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.