Arama sonuçları

1. R

Nakış desenleri binlerce

emre usta azcık sendende paylaşım bekliyoz :D:D:D
  2. R

Nakış desenleri binlerce

@Elvan Yıldız teşekkürler üstad.:o:o
  3. R

Nakış desenleri binlerce

üstadım ellerine sağlık.teşekkürler
  4. R

isteyene istedigi desen yapılr hemde bedeva....

@Elvan Yıldız yaw üstadım sende beni emeklemeden yürütmeye çalışıyon:D:D yakında sana rakip çıkarsam şaşırma:):):)
  5. R

ustalarrrr benim takım logoları kaynamasın arada
  6. R

E-O-S 2 ders videosu (2) taze taze faydalanın

selam üstadım seninde dediğin gibi çayımı yudumlerken verdiğin ders videosunu 2. bölümünüde bu akşam seyrettim.gerçekten çok güzel bir ders videosu hazırlamışsın.ellerin dert görmesin teşekkürler
  7. R

taze taze eos 2 den çıkma 10 000 adet nakış dosyası

üstadım bunada teşekkürler
  8. R

slm usta.verdiğim logoları inceleyebildim.ama bende pfaff makine var verdiğin dosyada bmc.erf formatında 5-6 tane dosya var onları açamadım.
  9. R

E-O-S 2 Ders videosu (1)yeni başlayan arkadaşlara

tabiki üstadım oda yarın akşama nasipse
  10. R

üstadım ancak zamanım oldu ve 1. bölüm dersini izledim.tek kelime ile çok güzel ve benim gibi bilmeyenler için çok sade kafa karışturmadan bir anlatım olmuş tekrar emeğine teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
  11. R

@Emre Akgül emre arkadaşım videolar ve fotoğraflar ne yazıkki fazla sıkışmaz
  12. R

üstad bu ne hız ya.kendimi okulda hissetmeye başlıyacağım bu hızla eline emeğine sağlık.
  13. R

boş batış nedir

üstad sağolasın sayende yeni şeyler öğreniyorum.ve her öğrendiğim bilgide nakışın zevkine daha çok varıyorum. ellerin dert görmesin
  14. R

verilmeyeni veriyom

emre arkadaşım benim eşim evde makinede nakış işleyen birisi.yani biz bu işi profosyenelce yapan kişiler değiliz.sizlerin belki büyük firmaları olabilir büyük işler yapabiliyor olabilirsiniz.1500 dolar veya fiyatı ne kadarsa programın fiyatını vererek alabilirsiniz.ama ben o parayı veremem...
  15. R

bunlarda benim çalışmalarım hem ref hem dst

üstadım emeğine sağlık.hani bizi fena alıştırdın
  16. R

resim işleme üstadı embird

MAŞALLAH üstad paylaşımda eline kimse su dökemeyecek bu gidişle.ellerin dert görmesin teşekkürler
  17. R

şu an indiriyorum akşama evde bakarım artık.şimdiden teşekkürler eline sağlık
  18. R

ilginize teşekkürler
  19. R

üstadım az önce girdim foruma ve ders videonuzu gördüm.bu kadar emek nasıl ödenir bilmem. teraziye tıklamakla hiç ödenmez.ALLAH razı olsun emeğinize,elinize sağlık. bu arada geçmiş olsun
  20. R

@yasarkut üstadım düşüncene saygı duyarım.ben kendim devlet memuruyum...ben ne desen yapmaktan nede desen satmaktan anlarım ayrıca bu işler için ayıracak zamanım yok .benim bu foruma üye olmamdaki amaç eşimin evde işleyebileceği nakış desenleri bulmaktı.bu forumda daha önce nakış deseni...
Yukarı Alt