Arama sonuçları

1. Cemal Canlı

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Hiç bu kadar sayfayı yenilemememiştim...:)
  2. Cemal Canlı

Vectorel Çerçeveler...

Selam, Murat Bey yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi Çalışmalar.
  3. Cemal Canlı

Vectorel Çerçeveler...

Merhabalar, Linkten ulaşabilirsiniz. https://hotfile.com/dl/179230721/84c4698/VectorelCerceveler_2012_11_12.zip.html Kolay Gelsin...
  4. Cemal Canlı

İstek Font

Merhabalar, Elimde olanların hepsini yükledim. Linkten ulaşabilirsiniz. https://hotfile.com/dl/178134815/5f11d4f/Matrix20121031.zip.html Saygılar...
  5. Cemal Canlı

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Merhabalar, Sorunun düzeldiği bilgisini vermek isterim. Giriş yapılabiliyor. Saygılar...
  6. Cemal Canlı

SMARTFISH Yazı Karakteri

Merhaba, İlgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ahmet Altun'a ayrıca teşekkür ederim. Saygılar...
  7. Cemal Canlı

SMARTFISH Yazı Karakteri

Merhaba, Teşekkürler Hasan Yıldız ilgin için. Saygılar...
  8. Cemal Canlı

SMARTFISH Yazı Karakteri

Arkadaşlar Merhaba, Ekteki SmartFish fontuna ihtiyacım var. Saygılar...
  9. Cemal Canlı

İlaç Firma Logoları

Selamlar, Tabii linkten indirebilirsiniz. www.juvenisftp.com/ftp/assos/IlacFirmaLogolari20120614.zip Saygılar...
  10. Cemal Canlı

İlaç Firma Logoları

Merhaba, İlgili logoları buldum. Teşekkürler...
  11. Cemal Canlı

İlaç Firma Logoları

Merhaba, Aşağıdaki logolara ihtiyacım var. Elinde olan arkadaşlar paylaşırma çok sevinirim. Ella Farma Farmavita Mamsel İlaç Matriks İlaç Sas Farma Saygılar...
  12. Cemal Canlı

İstanbul Silüetleri Vektörel

Merhaba, Link yenilenmiş ve yeni silüetler eklenmiş olarak linkten indirebilirsiniz. www.juvenisftp.com/ftp/assos/IstanbulSiluetleri20120413.zip Saygılar...
  13. Cemal Canlı

Vectorel Çerçeveler...

Merhaba, Rica ederim arkadaşlar. Umarım işinize yarar. Saygılar...
  14. Cemal Canlı

Vectorel Terazi...

Merhaba, Link ektetir. https://hotfile.com/dl/150313407/ab5df09/shutterstock_93842263.eps.zip.html Saygılar...
  15. Cemal Canlı

Vectorel Çerçeveler...

Merhabalar, Link ölü değil baktım çalışıyor. Link ölemez çünkü FTP'ye yükledim. Resimden de görebilirsiniz. Saygılar...
  16. Cemal Canlı

Vectorel Çerçeveler...

Merhabalar, Evet link doğrudur. FTP'ye yüklediğim için link yenileme sorunu olmayacak. Teşekkürler...
  17. Cemal Canlı

Font istek

Merhabalar, Century ve Chonker fontlarına linkten ulaşabilirsiniz. Saygılar... www.juvenisftp.com/ftp/assos/Century.zip www.juvenisftp.com/ftp/assos/Chonker.ttf.zip
  18. Cemal Canlı

Freelance Grafiker

Selamlar, Arkadaşlar ilanımız günceldir. Çalışacak olan arkadaşın ajans bünyesine gitme zorunluluğu var. İşlerin daha hızlı ilerlemesi için. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ediyorum. Saygılar...
  19. Cemal Canlı

Freelance Grafiker

Merhabalar, Kadıköy Koşuyolundaki ajansımıza 3 hafta boyunca ajanstan destek verecek arkadaşa ihtiyacımız var. Çalışacak olan arkadaşın ajansta olması gerekiyor. Konuyla ilgili 0535 377 03 84 veya cemal@juvenis.com.tr adresinden irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımla...
  20. Cemal Canlı

Yardımcı Grafiker Aranıyor.

Sayın Kutlu Matbaa Pendik, Keşke yazınızı yeni bir konu üzerinde açsaydınız. Neyse sağlık olsun. Bize CV gönderen bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz. İlgili arkadaş bulunmuştur. Saygılarımla...
Yukarı Alt