Arama sonuçları

1. Qesta

Litabbe logo

:confused: sanırım resim eklemeyi unuttunuz
  2. Qesta

30 Ağustos Çalışmam

saat 20:31 itibarıyla bende göremi-yorum
  3. Qesta

| Tasarım Halindeki İşyerime | ait logom..

Kendi işyerimi nasipse açacağım web site adresim hazır logo tasarladım..Birde sizin gözünüzle nasıl olabilir?olmalı?eksiği? bla bla..işte ..Kısacası yorumunuzu çekinmeden yazın..Nezaketen " iyi demeyin" ki bileyim..bazen insan göremiyor.. Corelde yaptım, ai formatında her karesi p.shop ile...
  4. Qesta

CorelDRAW menülerini Türkçeleştirelim...

Ben coreli tr olarak kurmuştum..Fakat bazen takıldığımda nette zorluk çektim Hepsi ing.olduğundan bu sefer de ing-tr kısmını bulamadım :p
  5. Qesta

kitap kapağı

Evet bende göremiyorum Böyle görünüyor [ ]
  6. Qesta

filizweb logo

iştigal nedir?..Yani hangi sktörde iş yapacaksınız..İnşaat,TCDD :D, Bakkal, Market vs.. Birde beyler demişsiniz...Bayanlar yazmasınmı ?:)
  7. Qesta

Forum ailesine merhaba

Hoşbulduk..
  8. Qesta

özsoy petrol logo tasarımı

8 logo içinde seçme şansımı kullanıyorum (8) diyorum..Ayrıca bu anket bayağ uzamış :D
  9. Qesta

acı, acıyorum, acı-yorum

Tam içim..tşk.
  10. Qesta

acı, acıyorum, acı-yorum

Başlığı görünce benim şiirim sandım..Ama değilmiş genede güzelmiş..tşk....Bende buraya yazayım kendi şiirimi..:confused: Acı-Yorum Ben hayatta bir nokta gibiyim Dünya etrafımdaki bir çember Her dönüşümde çember kadar yer Her silinişimde nokta kadar sefer Acıları bazen kalbime Bazen bedenime...
  11. Qesta

anıtkabir fotoğraf çaılşmam

@Fatih Coşkun Kesinlikle..
  12. Qesta

1920x1200 Kadar Kaliteli Profesyonel Resimler-llüs-Film Kahramanları vs..

Çincedir, size çin işkencesi verir ama buna değer inanın..==>Çok Yüksek Çözünürlü resimler
  13. Qesta

Photoshop Programının illaki Pc'nizde olması şart değil

@Emine 3G vardır :p
  14. Qesta

rica...Lisans olayı, eski yeni sürüm olayı yok :D http://www.pixlr.com/express/ bununlada efekt verebilirsiniz resimlere cropx image siz e vss.
  15. Qesta

Bu konu verildiyse (aratırdım bulamadım)..Özür Bu site sayesinde pc'nizde p.shop olmasına gerek yok.. Benim çok işime yarıyor, gittiğim yerde p.shop olmayınca burdan yararlanıyorum..Dil ayarlarından..Tr seçebilirsiniz.. ==> Online P.Shop kullanmak için Tıkla
  16. Qesta

Forum ailesine merhaba

Herkese hoşbolduk..Dedim bi ara kimse yok galiba burda.. Neyse biraz espirili giriş olsun dedim..Umarım daim olur.. @Aras Tabi yazarım..Sonra susturmaya kalkmayın :P Neyse iyi paylaşımlar..tşk..
  17. Qesta

Forum ailesine merhaba

İlk mesajınızı, buradan bir merhaba diyerek atabilirsiniz..:eek: Merhaba :D
Yukarı Alt