Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

STV TV IDENT - Logo Modelleme ve render

Merhabalar ; ''Tv'de gördüm modelledim'' çalışmalarından ikincisi olan STV çalışmasını yayınlıyorum. İyi çalışmalar..
  2. Hasan YILDIZ

Kartvizit

Merhaba Oğuzhan ; Kartvizit tasarımı yapmak istiyorsun bu güzel fakat mizanpajda olduğu gibi bir çok yerde sıkıntılar mevcut. Bu sıkıntıları gel beraber ele alalım. - Öncelikle kahve görselinin dekupesi yok onu bir güzel temizlemelisin hatta onu koymasan da olur çünkü kartvizitte görsel...
  3. Hasan YILDIZ

Her türlü logo tasarılmarınız itina ile yapılır.

Merhaba ; Öncelikle forum kurallarını okumanızı rica ediyorum ki kurallara uymayan davranışlarınız mevcut. Bunlar ; - Yazı karakterlerinin tamamı büyük bir şekilde yazı yazmanız, - Türkçe kurallarına uymamanız. İşinize gelince ; Tebrik ederim bir işe başlamışsınız bu güzel. Fakat...
  4. Hasan YILDIZ

Photoshop İle Karakalem Resim Nasıl Yapılır ( Resimli Anlatım )

@yagmurdrn İyi Çalışmalar..
  5. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - Explosion FX Detaylı Kullanımı - HD Video'lu Anlatım - Hasan Y.

@wblocker Faydalı olması dileğiyle, elimizden geldiği kadar anlatmaya çalışıyoruz.. İyi Çalışmalar...
  6. Hasan YILDIZ

Cinema 4D ile Animasyon Oluşturma ve Render Alma ( Videolu Sesli Anlatım )

@wblocker Render ayarlarında 'Output' sekmesindeki dosya kalite ayarlarını düzenleyip tekrar deneyin.
  7. Hasan YILDIZ

Ders 1 Arayüzü Tanıma - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

@aliarcom İyi Çalışmalar...
  8. Hasan YILDIZ

Yeni Kurumsal Kimlik Sunum Şablonu Çalışmam

@aliarcom Az kaldı :) Teşekkür ederim.. @N.FARUKOĞLU Düzenledim yeni çalışmayı ekleyeceğim :) Teşekkür ederim.. @grafik-tasarımcı Teşekkür ederim.. @Murat Güler Teşekkür ederim Abicim..
  9. Hasan YILDIZ

Vray for Cinema 4D - Tanıtım Yazısı

Vray bir plugin olarak eklenir programa. Programla beraber gelmez. Vray bir render motorudur. Satın almanız gerekiyor. Ardından kolay bir kurulum ile programa ekleyebilirsiniz. Kullanımı biraz zordur alışıncaya kadar. Fakat Cinema 4D ile entegrasyonu sayesinde pek sıkıntı çekmeden...
  10. Hasan YILDIZ

iPhone 5 3D Modelleme - Cinema 4D

Merhabalar ; Yeni model çıkarda biz modellemez miyiz :) Serinin son ürünü iPhone 5'i fazla göremeden modelledim sadece bir resme bakarak yaptım hatalar var evet, ama bu halini de paylaşmak istedim modelleme devam ediyor bitince konuyu güncellerim.
  11. Hasan YILDIZ

Kırmızı Beyaz Restaurant - Tek kırım kartvizit

@yıldırım_kartal Teşekkür ederim.. @grafik-tasarımcı Teşekkür ederim.. @Murat Güler Teşekkür ederim abicim tuğra müşteri isteğiydi..
  12. Hasan YILDIZ

Sarmaşıklı Kalp - 3D Animasyon

@wblocker Teşekkür ederim.. @Şerife ERTAŞ Teşekkür ederim, evet ben yaptım tabi :)
  13. Hasan YILDIZ

Yakın Doğu Üniv. - Resim ve Resim İş Öğretmenliği Bölümü - Tanıtım

Kuruluş Yakın Doğu Üniversitesinin Atatürk Eğitim Fakültesi bünyesinde Resim - İş Öğretmenliği bölümü 2012 yılında kurulmuştur. Yeni açılan Resim - İşi Öğretmenliği bölümü lisans derslerinde; alan dersleri, meslek dersleri (eğitim bilimine giriş, öğretmenlik uygulamaları) ve seçmeli dersler...
  14. Hasan YILDIZ

Yeditepe Üniversitesi - Görsel İletişim Tasarımı Bölümü - Tanıtım

Bu yeni bölümün temeli, modern iletişim araç, sistem ve kurumlarının, teknoloji, boyut ve içerik yönünden geçirmekte oldukları hızlı GELİŞİME ve onun da ötesinde, bunların yol açtıkları toplumsal değişimlere dayanmaktadır. İletişimin toplumsal yaşamın gelişmesi ve karmaşıklaşmasına paralel bir...
  15. Hasan YILDIZ

Mimar Sinan GSF - Geleneksel Türk Sanatları ve Heykel Bölümü - Tanıtım

Beş anasanat dalından oluşan bölümümüzdeki eğitim ve öğretim ile geleneksel olandan yola çıkarak bugüne ve geleceğe yönelik gereksinimlere cevap verebilecek tasarımların yaptırılması amaçlanmaktadır. Bu tasarımlarda, özellikle taklitçilik ve tutuculuktan uzak, bireysel yaratıcılığın ön planda...
  16. Hasan YILDIZ

Mimar Sinan GSF - Fotoğrafçılık Bölümü - Tanıtım

Bilimin yardimiyla teknolojinin ürettigi "yararli" ve "kullanisli" araç ve gereci üretmek yerine ithal etmeyi tercih eden ülkemizde, fotografin topluma ve sanata dönük islevini yerine getirebilmesi için gerekli ön kosullardan en önemlisi olan egitimin kurumsallasmasi, sayisiz ilklere imzasini...
  17. Hasan YILDIZ

Mimar Sinan GSF - İç Mimarlık Bölümü - Tanıtım

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi' nde, İç Mimarlık eğitim ve öğretimi 1925 yılından bu yana sürdürülmekte ve yetişmiş meslek adamları mezun olmaktadır. Bugün Mimarlık Fakültesi içerisinde eğitim veren bölümlerden biridir. M.S.G.S.Ü. İç Mimarlık Bölümü' nde lisans düzeyinde diploma...
  18. Hasan YILDIZ

Endüstri ürünleri tasarımı hakkında bilgi

Endüstri ürünleri tasarımı veya endüstriyel tasarım seri üretim için tüketici ihtiyaç ve problemlerine yönelik, estetik, yaratıcılık, teknik avantaj, işlevsellik, ergonomi, malzeme bilgisi, pazarlanabilirlik, üretim yöntemleri, ve olanakları gibi çeşitli kriterleri gözeterek, yeni ve güncel...
  19. Hasan YILDIZ

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi - Gazetecilik Bölümü

Gazetecilik Bölümü Gazetecilik Bölümü nitelikli insan ve yurttaşı her türlü değerin kaynağı olarak görür; bu çerçevede yazılı, görsel ve işitsel medya ve yayıncılık sektörü başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası düzeylerde etkin rol ve görev üstlenecek gazeteciler,uzmanlar...
  20. Hasan YILDIZ

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, 1950 yılında İstanbul Üniversitesi bünyesinde Gazetecilik Enstitüsü adı ile kurulan fakülte. Türkiye'nin ilk iletişim yüksek okuludur. İstanbul Gazeteciler Cemiyeti, 1947 yılında İstanbul Üniversitesi Senatosu'na başvurarak, gazetecilik eğitimi veren...
Yukarı Alt