@reborn
Cinema 4D'yi tavsiye ederim tabi ki. Forumumuzun program ile ilgili başlangıç eğitim setimiz mevcut linkleri ekliyorum indirip başlayabilirsiniz.
TIKLAYINIZ
Kolay gelsin, başarılar dilerim..
Merhaba ;
Konu Aqua Park fakat konseptiniz konuya uygun değil. Biraz daha konuya uygun renk ve grafik seçimi çalışmayı amacına uygun hale getirecektir.
İyi Çalışmalar..
Tabi ki söylerim.
- Birincisi seçilen tasarımı neden koymadınız, onu yorumlasak daha iyi olmaz mıydı ?
- Ardından çalışmalardaki harf renkleri neden farklı farklı ?
- Tamam farklı farklı renk kullanılabilir fakat M ve G kırmızı Y siyah. Bu bence gereksiz bir işlem ve çalışmaya...
Merhaba ;
Çalışmalarınızı inceledim. Güzel çalışmalar var evet fakat sunumlarınızı daha çok geliştirmelisiniz. Sanırım Photoshop kullanıyorsunuz. Logo için vektörel tabanlı bir program kullanmanızı tavsiye ediyor ve başarılar diliyorum.
İyi Çalışmalar..
Merhaba ;
Daha önceden yapılmış çalışmaları incelemelisiniz. Sadelik güzeldir fakat bu çalışmalarda bir çok hata mevcut. Açık konuşmak gerekirse çalışmalar olmamış. Üzerinde çok çalışmak gerekiyor fakat iş tamamlanmış gördüğüm kadarıyla. Artık diğer çalışmalarınıza daha çok özen...
@reborn
Yaklaşık 1 saat gibi bir sürede tamamladım fakat arada soğuyup bıraktığımda oldu :) Ama sonucu görmek gerçekten paha biçilemez..
3D Tasarım tutkudur, başladığınızda bırakamıyorsunuz.
Yorum için teşekkür ederim..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.