Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Fotoğraf Çekmece'si (:

Ellerinize sağlık hoş kareler...
  2. Hasan YILDIZ

Winged Panda (Speed Art PS)

Ellerinize sağlık başarılı bir çalışma..
  3. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org Adobe Series 3D Design - Cinema 4D

Merhabalar Sitemiz adına yaptığım serbest bir çalışmadır. Cinema 4D Çalışma Ekranı Final Render Logo Render ( Serbest )
  4. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Obje Üzerine Texture ' Resim ' Kaplama (Video'lu Sesli Anlatım )

@kadir kara Resim formatı sadece .jpg olmak zorunda değil, birçok formatı kabul ediyor. Fakat CMYK modunu desteklemiyor söylemiş olduğunuz gibi.
  5. Hasan YILDIZ

Kırmızı Beyaz Restaurant - Tek kırım kartvizit

@Gökhan Senat Tuğra müşteri isteği üzerine konulmuştur.
  6. Hasan YILDIZ

Logo daki eksikliği söylermisiniz?

Blue Highway kullanılabilir..
  7. Hasan YILDIZ

Logo daki eksikliği söylermisiniz?

Font ve Punto.. Gıda yazısının yeri düzenlenmeli.
  8. Hasan YILDIZ

iPhone 4S - Cinema 4D - Final Render

@reborn Cinema 4D'yi tavsiye ederim tabi ki. Forumumuzun program ile ilgili başlangıç eğitim setimiz mevcut linkleri ekliyorum indirip başlayabilirsiniz. TIKLAYINIZ Kolay gelsin, başarılar dilerim..
  9. Hasan YILDIZ

Şirin Aquapark 3 kırımlı broşür

Merhaba ; Konu Aqua Park fakat konseptiniz konuya uygun değil. Biraz daha konuya uygun renk ve grafik seçimi çalışmayı amacına uygun hale getirecektir. İyi Çalışmalar..
  10. Hasan YILDIZ

3D Grapiksel

@grapiksel Eleştiri yapmak ve eleştiri türü kısmında her üyemiz özgürdür sayın grapiksel. İyi Çalışmalar..
  11. Hasan YILDIZ

MGY Logo Çalışmaları

Tabi ki söylerim. - Birincisi seçilen tasarımı neden koymadınız, onu yorumlasak daha iyi olmaz mıydı ? - Ardından çalışmalardaki harf renkleri neden farklı farklı ? - Tamam farklı farklı renk kullanılabilir fakat M ve G kırmızı Y siyah. Bu bence gereksiz bir işlem ve çalışmaya...
  12. Hasan YILDIZ

Çalışmalarım

Merhaba ; Çalışmalarınızı inceledim. Güzel çalışmalar var evet fakat sunumlarınızı daha çok geliştirmelisiniz. Sanırım Photoshop kullanıyorsunuz. Logo için vektörel tabanlı bir program kullanmanızı tavsiye ediyor ve başarılar diliyorum. İyi Çalışmalar..
  13. Hasan YILDIZ

Tabela Denemem

Diğer çalışmalarınızda dediğim gibi çok çalışmanız gerekiyor.. İyi Çalışmalar..
  14. Hasan YILDIZ

MGY Logo Çalışmaları

Merhaba ; Daha önceden yapılmış çalışmaları incelemelisiniz. Sadelik güzeldir fakat bu çalışmalarda bir çok hata mevcut. Açık konuşmak gerekirse çalışmalar olmamış. Üzerinde çok çalışmak gerekiyor fakat iş tamamlanmış gördüğüm kadarıyla. Artık diğer çalışmalarınıza daha çok özen...
  15. Hasan YILDIZ

3D Grapiksel

Merhaba ; Bana pek 3D gibi gelmedi ?
  16. Hasan YILDIZ

Deneme Ramses Kitap Kapağı Tasarımı

Sadelik her zaman iyidir.. Ellerinize sağlık, başarılar...
  17. Hasan YILDIZ

Sarmaşıklı Kalp - 3D Animasyon

@kenas Teşekkür ederim kenas .
  18. Hasan YILDIZ

Sarmaşıklı Kalp - 3D Animasyon

Merhaba ; Work : Sarmaşık kalp... Programs : Maxon Cinema 4D R13, After Effects CS5.5 47398081 Yorumlarınız...
  19. Hasan YILDIZ

@reborn Yaklaşık 1 saat gibi bir sürede tamamladım fakat arada soğuyup bıraktığımda oldu :) Ama sonucu görmek gerçekten paha biçilemez.. 3D Tasarım tutkudur, başladığınızda bırakamıyorsunuz. Yorum için teşekkür ederim..
  20. Hasan YILDIZ

@Şerife ERTAŞ Teşekkür ediyorum Şerife Hanım.. @Hüseyin ALPALTUN Amacımda oydu zaten :) Teşekkür ederim.. @Murat VARDAR Teşekkür ederim Murat Bey..
Yukarı Alt