Arama sonuçları

1. İ

Kuruyemiş resimleri lazım

teşekkürler paylaşım için
  2. İ

1 adet dergi reklamı

abi bunlarda çok güzel tebrik ederim süper olmuş
  3. İ

2008 takvim çalışması

mehmet abi bunlar gerçekten çok güzel gecen günde msn neme bişi yazmısın kapalıy dı kaç gündürde açamıyorum abi bi kaza geçirdim kendine iyi bak tasarmların çok güzel
  4. İ

Logo Membaasi Burasi :)

teşekkürler paylaşımın için arkdaşım
  5. İ

afiş tasarımı

evet mehmet abi beğendiğine sevindim onalrada dikakt ederim demekki bende ilerleme var abi artık zihnim açıldı sanki düşünüyorum ne yapıcamı buluyorum yapıyorum abi çok teşekkürler nede olsan hocamsın
  6. İ

afiş tasarımı

o şekil olmasını müşteri istedi bende senin düşündüğün gibi düşünmüştüm
  7. İ

benden birde "şehir" resmi

vayy güzel resim yaa
  8. İ

afiş tasarımı

demekki kimse yok burda yaa
  9. İ

afiş tasarımı

arkdaşlar burda açılan bi kömür ocağına bez afiş olarak basıcam yorumlarını bekliyorum “Sanat güzelliğin ifadesidir… Bu ifade söz ile olursa şiir, nağme ile olursa musiki, nakş ile olursa ressamlık, oyma ile olursa heykeltıraşlık, bina ile olursa mimarlık… olur.”
  10. İ

logo tasarımı

bunlarda çok güzel mehmet abi harika
  11. İ

tipografi çalışmalarım

mehmet abi naptın sen yaa gerçekten süpersin bayılıcam şimdi süperrr bende senin gibi olmak istiyorum çok güzel daha hala baka kalıyorum tebrikler vallaha hocam bi insan kendini bu akadr geliştirebilir
  12. İ

1 adet katalok kapagı

bak mehmet abi seninle beraber başladık bu işe ban sen özendirdin ama lkesinliklle seni en yakınzamanda seni geçicem merak etme ama 50 fırın falan ekmek yicem daha:D :D :D
  13. İ

100 islamic images fotolar

paylaşım için teşekkürler çok güzel resimler dini adamlara gösterdiğim de hiç itiraz edmicek artık
  14. İ

temel tasarım ilkeleri

zaten sen olmasan mehmet abi biz nasıl tasarım yapıcaz bilmiyorum valla hocamızsın sağolasın abi
  15. İ

120 high res Tattoo pics (Yüksek çözünürlükte dövme resimleri)

paylaşım için teşekkürler fazladan zarar gelmez arkdaşlar ama emepe de saygı göstermek yani öle değşlmi
  16. İ

En komik reklam tasarımları

ya bu resimler gerçkten çok güzel insan bakmaya doyamıyor süper süper vallahhi çok hoşuma giitti nerden buluyosunuz bu resimler bnöle yaa
  17. İ

Kumaş- parca üzerinde baskı

ya bu kumaş baskılarıda dijital baskı makinları basıyo demi
  18. İ

süper yaratıcı tasarımlar =)

mehmet abi sana katılıyorum bizim miletimeze düz siyah beyaz yazı yazdıkmı yeterli daha güzellerini beğenmiyolar
  19. İ

Kapı & Pencere ResimLeri (yüKsek Çözünürlük)

ya linkler bozuk galiba sayfa açılmıyo rapid de napıcaz arkdaşlar
  20. İ

2 tane "yol" resmi de benden

teşekkürler dolstum 1. resmide gördüm ama 2. resim gerçkten de süper
Yukarı Alt