mehmet abi bunlar gerçekten çok güzel gecen günde msn neme bişi yazmısın kapalıy dı kaç gündürde açamıyorum abi bi kaza geçirdim kendine iyi bak tasarmların çok güzel
evet mehmet abi beğendiğine sevindim onalrada dikakt ederim demekki bende ilerleme var abi artık zihnim açıldı sanki düşünüyorum ne yapıcamı buluyorum yapıyorum abi çok teşekkürler nede olsan hocamsın
arkdaşlar burda açılan bi kömür ocağına bez afiş olarak basıcam yorumlarını bekliyorum
“Sanat güzelliğin ifadesidir… Bu ifade söz ile olursa şiir, nağme ile olursa musiki, nakş ile olursa ressamlık, oyma ile olursa heykeltıraşlık, bina ile olursa mimarlık… olur.”
mehmet abi naptın sen yaa gerçekten süpersin bayılıcam şimdi süperrr bende senin gibi olmak istiyorum çok güzel daha hala baka kalıyorum tebrikler vallaha hocam bi insan kendini bu akadr geliştirebilir
bak mehmet abi seninle beraber başladık bu işe ban sen özendirdin ama lkesinliklle seni en yakınzamanda seni geçicem merak etme ama 50 fırın falan ekmek yicem daha:D :D :D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.