Arama sonuçları

1. garipbiri

taş dizayn dersi veriyorum

tüm türkiyeye taş dizayn dersi veriyorum ders alıcak arkadaşların azda olsa corel bilmesi gerekiyor istanbul için 250 tl istanbul dışı için 350 tl + otobüs bileti 0536 372 27 62 ayhan
  2. garipbiri

33 yıllık emekli grafiker

33 yıllık emekli grafikerim freelance veya istanbul küçükköy çevresinde iş arıyorum tasarım sorunum yok tekstilin her branşında çalışabilirim , MATBAA BİLGİM YETERLİDİR 0212 536 74 24 - 0536 372 27 62
  3. garipbiri

33 yıllık emekli grafiker

33 yıllık emekli grafikerim freelance veya istanbul küçükköy çevresinde iş arıyorum tasarım sorunum yok tekstilin her branşında çalışabilirim
  4. garipbiri

E-Kitap Yapımı İçin Yetiştirilecek Eleman

asgari ücretmi :) mesleğe bak ya ne hale geldi geçendede birisi sağa sola göndermek için grafiker arıyordu. bu mesleğin bittiği yerde emekli oluyorumya...
  5. garipbiri

corel formatında 70 adet taş dizim dosyası

arkadaşlar corel formatında 70 adet taş dizayn dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz http://www.upload.gen.tr/d.php/www/86j353sl/ayhan_tasar__mlar.rar.html
  6. garipbiri

CorelDRAW Taş Dizimi Hakkında İpuçları

değerli meslektaşlarım Corelde taş dizayn konusuna birazda ben katkıda bulunayım istedim ÖNELİKLE BİLGİSAYARINIZDA COREL 11 VE COREL X5 KURULU OLMALIDIR HIZLI TAŞ DİZAYN YAPABİLMENİZ İÇİN COREL 11 VE COREL X5 İ BİRLİKTE KULLANMALISINIZ. konu biraz geniş kapsamlı isterseniz verceğim linkden...
  7. garipbiri

Tekstil Aksesuar Firmamıza Grafiker

mail gönderdim
  8. garipbiri

Tekstil Aksesuar Firmamıza Grafiker

işiniz taş dizaynsa iyi bildiğim bir konu
  9. garipbiri

a5 broşür yaptırılacaktır

hepimiz zaman zaman dar duruma düşebiliriz mesela bende işsizim ve bu arkadaşımızın işini 20 tl ye yapıcam eğer isterse
  10. garipbiri

Ürün çekimi

ilanınızla ilgileniyorum referanslarım www.hernevidizayn.com 0536 372 27 62 ayhan
  11. garipbiri

dolgun ücretle corel bilen elemen

tekstil piyasasında hizmet veren firmamıza iyi derecede corel bilen istanbul küçükköy, sultangazi, bayrampaşa, g. osmanpaşa civarında oturan (servis güzergahımıza bu istikametler uygundur). elemen arıyoruz s.s.k servis yemek v.b gibi özlük haklarımız mevcuttur. iş disiplini ve işyerinde saygı...
  12. garipbiri

photoshopta dış cephe kaplama

meraba 33 yıldır bina giydirme üzerine çalışıyorum 0536 372 27 62 ayhan
Yukarı Alt