Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

yaz fotoğrafları 20jpej HQ

Konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  2. Abdullah Şahin

Gmail Güvenliği Püf Noktası

Verdiğiniz bu bilgi için teşekkürler
  3. Abdullah Şahin

Beach Life_dergi tasarımı

Elinize sağlık Kübra Hanım
  4. Abdullah Şahin

Türk robotlar sumo yapıyor

Eskişehir Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, yaptıkları ''Mekatron'' ve ''Antigron'' isimli robotlara Japonya'nın geleneksel sumo güreşini yaptırıyor. Okulun Endüstriyel Otomasyon Bölümü öğretmeni ve robot projelerinin sorumlusu Ayhan Dükkancı, AA...
  5. Abdullah Şahin

Yazılımı kuramadı, dava açtı!

Yazılımı kuramadı, Adobe'a dava açtı! Adobe yazılımını satın aldı, kurmayı beceremedi, dava açtı ve kazandı! Peki bu nasıl oldu? İlginç bir dava hikayesi bu sefer Gripe Line okuyucusu Jake'ten geliyor. Adobe'a karşı açtığı davayı kazanan bayanın, davayı açma gerekçesi ise biraz farklı...
  6. Abdullah Şahin

Google yetkilileri Türkiye'ye gelecek

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Google yetkililerinin youtube için önümüzdeki hafta içinde görüşme için muhtemelen geleceklerini bildirerek, herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. Yıldırım, muhataplarının Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) olduğunu belirterek, yapılacakları...
  7. Abdullah Şahin

Bilişim Vadisi hangi şehirde kurulacak?

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Türkiye’yi, Avrupa’nın "bilişim üssü" haline getirecek Bilişim Vadisi Projesi için en uygun kentin Ankara olduğunu söyledi. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek olan ve fizibilite çalışmaları devam eden "Bilişim Vadisi"...
  8. Abdullah Şahin

Sanal gerçeklik cihazına TÜBİTAK desteği

Adana'da bir yazılım firması tarafından ar-ge çalışması sonucu deneme amacıyla üretilen ve dünyada az sayıda örneği bulunan ''sanal gerçeklik'' cihazı, Milli Savunma Bakanlığı ve bir otomobil firmasından ilgi gördü. Firma cihazın kullanım alanlarını genişletmek ve fonksiyonlarını geliştirmek...
  9. Abdullah Şahin

Teknoloji meraklısı babalar için

Yaklaşan Babalar Günü’nde Toshiba, Babalar günü için birbirinden güzel hediye seçenekleri sunuyor. Her zevk, ihtiyaç ve bütçeye uygun birbirinden şık ve kullanışlı Toshiba ürünlerinden kısaca seçtiklerimiz; Hem şık, hem nefes kesici “Yeni HD Satellite A660” En yeni multimedya...
  10. Abdullah Şahin

Katlanabilen Origami Yat! (Resimli)

Konsept yat dünyasına yeni bir aday daha. Bu yatın duvarları katlanıp açılıyor... Adını Japon kağıt katlama sanatından alan Origami yat "Milenyum Yat Tasarım Ödülleri" sahibi Fabio Federici tarafından tasarlanmış. Bu çok amaçlı yat ile daha önce hiç olmadığı kadar farklı bir deniz...
  11. Abdullah Şahin

Türk Animatörlerden SticyBoyz

konunuz uygun kategoriye taşınmıştır.
  12. Abdullah Şahin

Madalya - Arma Vektörleri

durmak yok , paylaşıma devam :)
  13. Abdullah Şahin

Şapka - T-shirt Vektörleri

Paylaşım için teşekkürker Sait
  14. Abdullah Şahin

Özkan Atik Kurumsal Logo Yarışması Sonuçları.

Dereceye giren bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
  15. Abdullah Şahin

Hazırlamış Olduğum 100 Adet KPSS Tarzı Soru Ve Çözümü Sesli+Görüntülü

Eline ve emeğine sağlık Hakan. Bizim forumdan ilk indiren ben olayım. Gerçekten güzel bir kaynak hazırlamışsın.
  16. Abdullah Şahin

Yurdum İnsanı...

@Ahmet ALTUN İtiraf ediyorum. Ben yazdım. Ahmet Altun beni korumak için böyle bir şey söylemektedir. :) Hakan Dağdeviren ve Ahmet Altun suçsuzdur. Beraat etmelerini talep ediyorum. :D
  17. Abdullah Şahin

Corel Draw X4 Domates Çizimi Videolu Ders

Ders için teşekkürler Erkan Bey.
  18. Abdullah Şahin

Bir sinekler eksikti :D

Aynı şeyden bende muzdaribim. Ama ben ne yaptım ? Laptop'a usb den çalışan bir fan takdım. Hem beni serinletiyor hemde benim hava sahama girmeye çalışan sinekleri püskürtüyor. Fanın rüzgarına karşı koyupda beni rahatsız edemiyorlar :)
  19. Abdullah Şahin

Nice Different Wallpapers HD

Durmak yok , paylaşıma devam diyosun herhalde. :) Paylaşım için teşekkürler.
  20. Abdullah Şahin

Yeni bölümümüz...

@Fulyam Blog nedir, Blog türleri nelerdir, Wordpress nedir gibi sorulara aşağıdaki linkte basit olarak cevap verilmiştir. İlerleyen günlerde bu sistemle detaylı bilgi verilecektir. Bu sistemi tanıdıkça herkesin hoşuna gideceğini düşünüyorum...
Yukarı Alt