Arama sonuçları

1. B

netlik

ahanda bunuda ben yaptim
  2. B

Font yardım.

resim gorunmuyor link verirsen halledelim
  3. B

aşkıma logo

@hellkeys bravo bu guzel yazilari at gitsin bence
  4. B

indesign hakkında sorularınız için

hoca index menusu icin schift+f8 sanirim ordan hazirlarsin
  5. B

sitemize nasıl ulaştınız ?

@sty anladik sanirim :D bircogumuz oyleyiz :D
  6. B

buna bı bakarmısınız? logo nasıl sızce

:) alemsin ama bunlar konu disinda konular arkadas bize gerekli aciklamayi yapacaktir. ustune gitmesek iyi :)
  7. B

aşkıma logo

hayir bayan ismi once gelir kardesim :)
  8. B

oylede olabilir sonucta hergun logo goruyoruz cevremizde 1 yil sonra bizimde basimiza gelebilir :)
  9. B

@mercan simdi anladim hoca. Bir sayfada bir kelime arayacaksan ctrl+f ye basiyorsun acilan pencerede gerekli aramayi yapabilirsin arama yapacagin kelimeyi yazarsin indesign senin icin buluyor. ayrica efek veya ozellikte arayabiliyorsun kolay gelsin
  10. B

peki ya orjinali bu arkadas yaptiysa ? cunku bi arkadasta kullaniyor demis yukarida. tabi bilemeyiz umarim aciklar veya calismasini yeniler
  11. B

hoca ayi birazdaha bukersen super bisey cikar ortaya guzel dusunmussun eline saglik
  12. B

Serbest

ilk konudaki fikri 2. calismadaki cizim guzel eline saglik
  13. B

Ufak Bi Çalışmada Benden

valla yoncalar ve yesil ton hosuma gitti :) ancak ne oldugunu cozemedim.bir muzik albumunun arkasina benziyor ?
  14. B

Rocker Vectorl Çizimler

kardes super paylasim bizim icin arayip buluyosun takip ediyorum eline koluna saglik
  15. B

@Batuhi cok sayfali islerde dergi tasarimlarini bu programla rahatca yapabilirsin. Bir metini sadece ilk sayfaya atman yeterli sablona gore diger sayfalari otomatik olarak yapiyor.Sen sadece on sayfayi yap ayni sablonu butun sayflara ayarlayabilirsin. Tam bir tipografi programi. Gazete...
  16. B

Bilboard Tasarımım.

hoca eline saglik sadece sikkiniz daki s harfi bozmus yansimayi onun disinda gayet guzel
  17. B

grafikerler.org istanbul buluşması afişi

23 agustos olsaydi bende katilabilirdim :(
  18. B

Batuhi'nin Çalışmaları ...

gayet guzel eline saglik
  19. B

100 Tane T-shirt Tasarimi

hoca eline saglik
Yukarı Alt