Arama sonuçları

1. farukcagla

Grafik Tasarımcı nedir? Tanımını yapabilirim diyen buyursun...

@karadefter hayal avcısının duygularıyla kim oynar? Kim acımaz ona?
  2. farukcagla

Grafik tasarımı nedir? Lise Ödevi :(

@smyraeum Teşekkürler, katılıyorum. @aynur_oztekin xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx grafiker, tıpkı spiker (speak-er/ konuşmacı) gibi, teach-er (öğret-ici), play-er (oyun-cu), mechanik-er (mekanikçi,makinacı) gibi grafik yapan, grafik sanatı yapan kişi demektir. Ama almanca bir kelimedir. Nasıl...
  3. farukcagla

@koyumawi Arkadaşlar, bu sitede yayınlanan GRAFIK TASARIMCI KİMDİR, Tanımlarından enyalın olan yukarıdaki tanımı biraz genişlettim. Sanırım daha kapsamlı oldu ama uzun ve gereksiz olmadı. Ne dersiniz? 10 MADDEDE GRAFİK TASARIM; 1)-Bir hizmeti veya bir düşünceyi yaymak, benimsetmek veya bir...
  4. farukcagla

Ayrıca, Sayın Mehmet Kıymık'ın bu isabetli ve değerli yazısını kendisinin ismini ve bu gruptan aldığımı belirterek kullanmak istiyorum. Bu konuda gerekli iznin verilmesini rica ediyorum. Faruk Çağla
  5. farukcagla

@sosyetiko Sayın Mehmet Kıymık'ın bu nefis yazsını onaylıyor ve destekliyorum. Müşterilere sunulması gereken bir tavsiye listesi olarak değerlendiriyorum. Her müşterinin bilmesi gerekir diyorum. Bu tavsiyelere uymayan müşterilere etkili ve verimli grafik tasarım hizmeti verilemeyeceğini...
  6. farukcagla

GRAFİK SANATI NEDİR? * İlk çağ insanları duvarlara iz bırakmışlar... * Grafik; kağıda (yüzeye) bırakılan iz ile akıllara iz bırakma mesleğidir. * Grafik; yazılı-çizili-basılı her şey demektir. GRAFİKER NEDİR? * Grafik tasarımcıdır. * Güzel Sanatlar meslek grubu içinde Müzisyen...
Yukarı Alt