Verbatim'in yeni, şirin ve küçük boyutlu stereo Bluetooth® Audio Cube'u, cep telefonları, MP3 çalarlar ve dizüstü bilgisayarlar da dahil, Bluetooth® kablosuz teknolojisi destekli herhangi bir cihazdan müzik akışı almanızı sağlar.
Ayrıca, Verbatim Bluetooth Audio Cube küçük ve hafif olmasına...
Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, "Dünyayı daha şeffaf ve daha interaktif hale getirdiğimiz güzel bir yıldı" diyerek başladığı açıklamasında, beş yaşındaki sitenin artık 350 milyondan fazla üyesi bulunduğunu duyurdu.
Bu sayıya ulaşmada Çin ve Hindistan'ın siteye...
Google interneti hızlandırıyor, hem de yarın öbür değil; hemen! Sayfaların yüklenirken sürünmesine sebep olan sorun ortadan kalkıyor: Google DNS sistemini duyurdu!
Domain Name System yani alan adı sistemi internetin anahtar parçalarından birisini oluşturuyor. İnternet bağlantısında yaşadığımız...
Konunuz uygun kategoriye taşınmıştır.Lütfen uygun kategorilerde konunuzu açınız.
Ayrıca çalışmalarınız gözükmemektedir. Foruma resim yükleyebilmek için aşağıdaki sayfadan yardım alabilirsiniz...
(Grup Kızılırmak) İlkay Akkaya - Ah Sensiz
ahmet kaya unutamam seni
Ask Bir Hayal - Dizi Müzigi (Jenerik)
Cevdet Bağca & Ilkay AKkaya - göç
Kazim Koyuncu - Hoşçakal (Gidiyorum) Fırtına Dizi Muziği
Mustafa Özarslan - Sen Giderken
Nathalie Cardone - Hasta siempre Comandante Che Guevara
Bunlarda...
@Mert Buran
Bu boyut anormaldir. İnternet Explorer exe sine bulaşmış bir virüs gibi gözüküyor. Hangi vrüs programını kullanıyosunuz şuan . Ayrıca size yardımcı olacağını inandığım bir programıcığı ve kullanımınıda aşağıda size yazıyorum. Linkteki yer alan yönergeler doğrultusunda sisteminizi...
Medya patronu Robert Murdoch'un uzun zamandır internet üzerinden ulaşılabilen haber sayfalarının ücrete tabi olması yönündeki çabası nihayet sonuç vermeye başladı. Google, "First Click Free" yani "İlk Tıklama Ücretsiz" adını verdiği yeni uygulaması ile haberleri kullanıcılara artık paralı...
@Mert Buran
Serkan Bey'in dediklerine katılıyorum . Ama şunuda eklemek istiyorum.Virüs programları kurulurken C altında kendilerine bir dizin oluşturabiliyorlar. Ve bu dizinler veri tabanı güncellemesi yapıldıkça , tarama yapıp karantina işlemi yapıldıkça yada olağan dışı şeyler yüzünden boyutu...
Videolar quick time formatındadır. Sorunsuzca izleyebilmeniz için
*QuickTime Player
*BS Player
*VLC Player
programlarından birini internetten ücretsiz indirebilirsiniz.
İnternetin en büyük sitelerinden biri hızla kan kaybediyor. Yazarların bu kadar hızlı Wikipedia'yı terk etmesinin nedeni ise Wikipedia'ya makale giren editörlerin makalelerin neden belirtilmeksizin silinmesi...
Vikipedi web ansiklopedisinin...
Paylaşım için teşekkürler Dilek Hanım. Gerçekten güzel çalışmalar var.
Merak ettiğim nokta ise ; bu çalışmalar size mi ait yoksa netten bulunabilen örnek çalışmalarmıdır.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.