Arama sonuçları

1. B

Merhaba

hosgeldin hocam umarim kalici olursun
  2. B

bi yorum!!!

evet arkadaslar eksilerimi sizlere sorayim dedim.Sizce nasi olmus
  3. B

Tanışalım kaynaşalım:)

valla sonra sen ben tr istiyorum dersin bak :D:D boyle dusundugun gibi degil hayat
  4. B

selam

hosgeldin hocam umarim yardimci olabiliriz
  5. B

Hangi Vektör Programı?

zaten evde illustratore alismaya calistigimdan bahsetmisim bakladan baska yemekte yeriz merak etme.Illustratore alisiriz ancak freehande degil
  6. B

coreldraw x4 cikti piyasada

arkadaslar yeni 3d modelleme sistemiyle baya bi fark atacak gibi belliki yapanlar cok ofkelenmisler baya bi arti var resimlerine baktim arayuzu felan super birkactanede 3d mobellemeye baktim cok hos olmus. www.corel.com resmi sitesinden demosunu alabilirsiniz
  7. B

cizerim cizersin cizer evet bende keske tr de olabilsem :(
  8. B

Hangi Vektör Programı?

golgeyi vektorde tek renk verebilirsin ancak pikselte duatone yapmalisin baskida tek golge olarak cikar.ayrica konu bu degildi.ben sadece artisini soyledim vektorde olsa pixelde olsa farketmez.zaten aslolan insanin kullandigi program degilde yaptigidir corelmi daha kirmizidir freehandmi daha...
  9. B

Shapes

eline saglik valla ya cok guzeller bunlar
  10. B

Yazıya Bombe Verme...

evet eline saglik guzel olmus
  11. B

Hangi Vektör Programı?

freehand devri kapanmadimi ya sanirim kapandi.adobe macromediayi satin aldi ve freehandin yeni versiyonunu uretmeyecegini herkesin illustratore yonlenmesini tavsiye etti diye biliyorum.bir corel kullanicisi olarak illustratore oy verdim.evde illustrator kullaniyorum oylesine ve cok muhtesem...
  12. B

adim baha amsterdamda yasiyorum bir reklam firmasinda reklam metinleri yazip cizimler yapiyorum eskisehirde okudum 20 sene antalyada kaldim aslen kirsehirin sirin bir koyunde dogdum ancak daha 1 yasinda antalyaya yuvarlandik.Metallica iron maiden new wawe muzikten hoslanirim yer yer ozgun muzik...
  13. B

insan resimleri

oo valla eline saglik ya kullanmamizda bir sorun olmaz sanirm
  14. B

Hangi Font ???

herhangi bi logo stesinden alip herhangi bi font tarama sitesine verebilirsin.inan baktim ancak bulamadim kardes
  15. B

Ağaç-Yaprak FırÇaları

sagol eline saglik
  16. B

Bir bakış, bir yorum!!!

hakaten metrodaki gguzel olmus abi eline saglik
  17. B

Da vinci'nin tarot kartları fırça seti - Da Vinci Tarot Cards Brushes

evet garip bi bakiym eline saglik
  18. B

müzik

grup yorum - sisli meydaninda 3 kiz