Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

Satranç Yapımı (Resimli Anlatım)

Eline ve emeğine sağlık Yaşar Abi. Gerçekten güzel olmuş. Artık forumda bir santranç turnuvası düzenleriz :D
  2. Abdullah Şahin

Sevgi Nedir, Neyi Seviyoruz?

"Dünyadaki en güzel şey nedir?" sorusunu Sacha Guitry, "Sevmek sonra da sevilmek" diye yanıtladı. "Neden sevmek sevilmekten daha güzel?" diye sorulduğunda ise cevabı: "İnsan sevdiğine sevildiğinden daha emindir de ondan" oldu. Sevilmekten ziyade sevebilmek bir mucizedir. Dünyaya geldiğimiz an...
  3. Abdullah Şahin

Gelin Biraz Dertleşelim

"Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek On yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç dik Yüz yıl sonrasını düşünüyorsan halkı eğit Bir defa tohum ekersen bir defa ürün alırsın Toplumu eğitirsen bu ürün çoğalır yüz kere Birisine bir balık versen doyar bir defa Balık tutmayı öğret doysun ömür boyunca"...
  4. Abdullah Şahin

indirdiğim sunu otomatik açılıyo ben üzerinde değişiklik yapmak istiyorum

İlk olarak bilgisayarınızda microsoft power point yüklü olup olmadığını kontrol edin yoksa yükleyin. Daha sonra power point programını açın. Açtıktan sonra yukardaki menülerden Dosya ( Fİle ) menüsünden Aç (open) menüsü kullanarak indirdiğiniz sunum dosyasını seçin ve tamam a absın. Göreceksiniz...
  5. Abdullah Şahin

wolksvagen beetle (Modifiye)

Elinize ve emeğinize sağlık gerçekten güzel olmuş. Valla sizin yaptığınız çalışmaları trafikte görmek isteriz :D
  6. Abdullah Şahin

Bilgisayar gözü bozmuyor, ama...

Bilgisayarlar gözü bozmuyor, varolan hastalığı ortaya çıkarıyor... Bilgisayar kullanımının yaygınlaşmasıyla monitör karşısında fazla kalan insanların gözlerinin bozulacağı inancının yanlış olduğu belirtildi. Uzmanlar, bilgisayar monitörlerinin gözleri bozmazdığını, sadece var olan göz...
  7. Abdullah Şahin

Masa Takvimi Yapımı (Resimli Anlatım)

Eline ve emeğine sağlık Yaşar Abi. Valla 2010 için promosyon olarak bastırıp dağıtmak lazım. :)
  8. Abdullah Şahin

Tel Örgü Yapımı (Resimli Anlatım)

Eline ve emeğine sağlık Yaşar Abi. Gayet açıklayıcı ve net bir çalışma.
  9. Abdullah Şahin

Acronis True Image İle ''Formata Son"

Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
  10. Abdullah Şahin

Kablo Derdine Son Verecek Kablosuz Şarj

Dünyanın önde gelen bilgisayar üreticilerinden biri olan Dell, kullanıcılarına sunmaya hazırlandığı yeni laptopuyla kablosuz şarjı mümkün kılacak. Latitude Z adını taşıyan yeni Dell notebook, son derece ince yapısıyla dikkat çekerken...
  11. Abdullah Şahin

flash web sayfası yapmak hk.

@paladine Demişsiniz ki ; sitede profil sayfalarında html kullanımı serbest Burda ki serbestlik eğer dışardan resim ekler gibi html olarak profil sayfası eklemekse ilgili sitenin kontrol panelinden yapabilirsiniz. Ama profil sayfası asp yada php olarak değilde html olarak kodlanmışsa bu...
  12. Abdullah Şahin

.Fla Düzenleme Hakkında Sorularım

@aspirin_00 Birde bu noktalara dikkat ediniz.
  13. Abdullah Şahin

flash web sayfası yapmak hk.

.fla yı Flash da düzenleyip .swf olarak kayıt ettiyseniz yada buraya kadar bir problem yoksa şimdi index.html dosyasını bir html editöründe açınız. Bunun için bir çok program mevcut ama ben size frontpage veya dreamveawer programını öneririm. Bu yada bunun gibi programlarda index html yi açınız...
  14. Abdullah Şahin

Windows 7 Snow Leopard'ı ezdi geçti!

Windows 7 Apple'ın işletim sistemi Snow Leopard'ı alt etti; en azından Google cephesinde... Haziran 2008'de yapılan Apple Worldwide Developers Conference'ta sevenleriyle kavuşan Mac işletim sistemi Snow Leopard bilindiği üzere kaput altında birçok yenilik içeriyor. Bunlara daha az hafıza...
  15. Abdullah Şahin

Snow Leopard'da anti-virüs yazılımı

Mac kullanıcılarının övünç kaynağı olan bir özellik tarihe gömülüyor; Mac de PC'leşiyor! Bir Mac güvenlik blog'unda ortaya çıkan habere göre Cuma günü piyasaya çıkacak olan Snow Leopard işletim sistemi anti-virüs içerecek. Blog'da yer alan bir ekran görüntüsünde Snow Leopard bir malware'i...
  16. Abdullah Şahin

Apple'ın yapamadığını Ruslar yaptı...

Amerika'daki Psystar ve Almanya'daki PearC'den sonra Rusya'da da MacOs X ile çalışan hackintosh'lar satılmaya başlandı. Macintosh'lara benzeyen modellerinin yanında gerçekte olmayan ara modellerin de bulunduğu hackintosh'ların fiyatları ise çok çok ucuz. Tabi sadece Rusya'da teslimat yapılıyor...
  17. Abdullah Şahin

Dikkat Bilgiler Prizden Çekilebiliyor

Bir kaç yıl önce, standart bir elektrik prizi kullanılarak hassas bilgiler içeren bilgisayarlara girilebileceği söylenseydi, heralde bunun bir Holywood senaryosu olduğu yorumu yapılabilirdi. Sonuçları bugünlerde duyurulan bir araştırma, konunun hiç de şaka edilir bir tarafının olmadığını tüm...
  18. Abdullah Şahin

Teknoloji Suçla Mücadele Ederken Özel Hayata da Müdahale Ediyor Mu?

Polis, teknolojinin kendileri için suçla mücadelede önemli bir araç halini aldığını belirtirken, vatandaşlar, bu şekilde toplanan verilerin kendileri aleyhlerine bir gün kullanılabileceği endişesini taşıyorlar. Los Angeles Polis Departmanı Taktik Teknoloji Ünitesi'nden memur Dan Gomez, çözümün...
  19. Abdullah Şahin

Kanadalılar Facebook'u Köşeye Sıkıştırdı

Tüm dünyada tepkiyle karşılanan, "Facebook'a yüklenen kişisel bilgiler ile görsellerin 'süresiz' olarak sosyal ağın mülkiyetine geçtiği" şeklindeki kullanıcı sözleşme maddesi, Kanada devletinin ısrarlı çalışmalarıyla tarih oluyor. Sosyal ağlarda, "Dinsizin hakkından imansız gelir" sözünü...
  20. Abdullah Şahin

Mobil Teknolojilerle Polisi Kandırmak Tarih Oluyor

Mobil teknoloji kullanımı ABD'de tutuklamaları arttırdı. Türk polisinin, bir süreden beri rastgele kimlik kontrolünde kullandığı mobil cihazların ABD'de yaygınlaştırılması gündemde. Bu iş için BlackBerry'i kullanan Baltimore polisi son 3 ayda tutuklamalarda 3 kat artış yaşandığını ifade ediyor...
Yukarı Alt