Arama sonuçları

1. Tuncer Özkan

Kendini Keşfet...

Öncelikle, kolay gelsin. Acaba gönderdiğim çok kısa mesaj, bir alınganlık mı yarattı? Ya da ben biraz kaba mı davrandım. ? Terapi sözü en olumlu anlamıyla kullandım. Herkes, özellikle gençler müthiş baskı altındalar. İşten çıkarmalar, düşürülen ücretler, kötül işkoşulları, belirsiz gelecek vs...
  2. Tuncer Özkan

Photoshop Kullanma Klavuzu (Lütfen Tüm grafikerlerimiz okusun!!!!)

Bu klavuzu kullanmak isteyenler için önemli not: 1-Bu klavuzda kullanılan menü karşılıkları türkçe'dir. Yani PS'nin Türkçeleştirilmiş halinin kullanma klavuzudur. 2-Bu klavuz, ingilizce kullanım kılavuzunun türkçeleştirilmesi ile elde edilmiştir. 3-Klavuzda bazı yanlış çeviriler, yanlış...
  3. Tuncer Özkan

İlk Broşür Çalışmam :D Ona Göre

merhaba, ben sitenizde yeniyim. Sözlerim biraz bilgiçlik gibi gelebilir. Bu yüzden şimdiden söyleyeyim, böyle bir niyetim yok. Birincisi, ilk çalışmanız olarak değerlendirildiğinde başarılı sayılabilir. Benim ilk yaptığım işi görseydiniz... (o zamanlar bilgisayar yoktu..) İkincisi bir grafik...
  4. Tuncer Özkan

3900 Famous Vector Logos + 1053 EPS Logos

Günel Ayvacı'ya teşekkürler. Henüz bir ihtiyacım yok. Ama belli olmaz bir gün gerekir. O zaman bir daha Günel Ayvacı'ya minnetimi iletirim.
  5. Tuncer Özkan

Kendini Keşfet...

Merhaba, Bu, galiba günün terapisi galilba.
Yukarı Alt