Başlıktanda anlaşıldığı üzere en son ne zaman format attınız? Format atmaya neden ihtiyaç duydunuz yani format atma sebebleriniz neydi ? Unutmayalım ki format herzaman kesin çözüm değildir ve bazı problemler format atmadan da çözülebilmektedir.
Bunları belirtirseniz sorunlarınızı hep beraber...
Bildiğiniz gibi Windows Messenger bir Windows bileşenidir ve sistemden kaldırılamaz. Program ekle kaldır'dan ancak ayak altından kaldırırsınız. Gerçek anlamıyla kaldırmış olmazsınız.
Tam anlamıyla kaldırmanın yolu:
Başlat > Çalıştır içerisine
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection...
Pc Tools ve Panda Labs kullanıcıları bu tehlikeli zararlı karşında uyarıyor. Girdiğiniz sitelerden birinde eğer karşısınıza aşağıdaki görüntüler çıkarsa işlem yapmadan pencereyi kapatın.
Kullanıcıları kandırarak, program yükleyen bu siteler bilgisayarınızı suç makinesi haline dönüştürerek bot...
@Ercan Çetin
Selamlar Ercan Bey
İş yerinizde mevcut bilgisayarlarının internet hızları sistem yöneticiniz tarafından server üzerinden ayarlanıp terminal makinelere uygulandı ise siz kullanıcı olarak bunu düzeltemezsiniz.
SMS gönderirken 160 karaktere sığmakta zorlanıyorsanız bunun suçlusu ile tanışmaya hazırlanın.
Kısa mesaj günümüzde özellikle genç kullanıcıların vazgeçemedikleri bir özellik. Fakat bir de şu 160 karakter sınırı olmasa... Sırf bu yüzden pek çok...
Evet arkadaşında dediği gibi ücretsiz sanal bilgisayar oluşturma yazılımı, Microsoft'un işletim sistemlerinin son sürümleriyle uyumlu çalışacak şekilde hazırlanarak Virtual PC 2007 SP1 olarak yayınlandı. Artık Windows Vista SP1 ve Windows XP SP3 işletim sistemlerine sahip makinelerde hem Virtual...
Diyelim ki, mesai saati bitti ve siz de akşam 18:30 civarında, alışılmadık derecede zorlu bir iş gününün ardından (tabii ki tek başınıza) arabanıza binip evin yolunu tuttunuz. Çok yorgunsunuz ve canınız da fena halde sıkkın ve sinirli bir haldesiniz.
Birdenbire göğsünüzde, kolunuza ve...
PHP Eğitimi (Videolu Anlatım) Türkçe | 522 Mb.
Toplam 44 dersten oluşan oldukça iyi ve sade bir anlatımı olan PHP programlama dili eğitim videoları.
DOWNLOAD
http://rapidshare.com/users/X5RBFE
İçerisinde 27 adet avi formatındaki eserimiz öğretmen ve öğrencilerimiz için bulunmaz bir kaynak olacak.öğretmenlerimiz okulda görsel olarak ders verebilecek ve bu sayede öğrencilerimiz daha iyi dersleri dinleyip anlayabilecek hemde öğrencilerimiz canları sıkılmadan evde fen bilgisini kaynak...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.