3D Max 7 Türkçe Video Eğitim Cdleri 6 Cd | 3Gb
6 cd de CamPlay adındaki dosyayı çalıştırın üstteki menüden file opene tıklayarak kendi klasörülerindeki avi uzantılı videoları tek tek açarak izleyin
http://rapidshare.com/files/214875800/3D_Max_7_cd1.part1.rar...
SAyın üyemiz
Kullanmış olduğunuz flash template de en alttaki "Privacy Policy" yazan yerdeki bağlantıyı düzenlemeyi unutmuşsunuz. Tıklayınca "Lorem İpsum" geliyor. :D
Türkçe karakter problemi yaşamamak için i harflerini büyük ı yapmışsınız. Türkçe krakter kullansaydınız daha iyi olurdu...
Bu hizmet daha önceden de vardı ama bununla ilgili gerek yöneticilerin gereksede operatörlerin bir bilgilendirmesi yoktu . ACIL yerine NEREDEYIM yazarak ta aynı görevi görüyordu. Turkcell şimdi yeni çıkarmış gibi yapıyor herhalde
Buse
Nihayet sana söylemiş olduğum sanal Pc hazırlama dersini hazırladım. aşağıdaki linkten kontrol edebilirsin.
https://www.grafikerler.org/genel-ve-teknik-bilgiler-8211-donanim/11981-virtual-pc-2007-kurulumu-isletim-sistemi.html
Virtual PC 2007 Kurulumu - Sanal PC Kurulumu
Virtual Pc programı var olan ve kullanmış olduğumuz işletim sistemimiz üzerinde ikinci, üçüncü ve hatta dördüncü işletim sistemini kurmaktır.Yani pc içinde pc diyebiliriz. Virtual PC bilgisayarında aynı anda birden fazla işletim sistemi kullanmak...
Resimli olarak anlatacağım bu program ile XP yada herhangi bir işletim sistemi kuran herkes diğer işletim sistemlerinide veri kaybolma gibi bir korkuları olmadan sorunsuzca kurup test edebileceklerdir. Hatta resimli anlatımdan sonra hazırlayabilirsem video da hazırlamayı düşünüyorum. Buse bu...
Sana bir müjdem var Buse. Arkadaşların dediği gibi şu an ki sistemine ikinci bir işletim sistemi kurmana gerek yok. Bilgisayarına "Virtual PC " dediğimiz bir program yardımıyla ikinci bir işletim kurabilirsin. Yani açılışta Xp açılacak. Virtual PC nin konsol ekranını çalıştıracaksın ve kurduğun...
1-Mondo Makarna'nın spagetti reklamı gerçekten çok ilginç. Gemiden karaya uzanan bir makarna yolculuğu!
2-Bangkok sokaklarını kaplayan arapsaçına dönmüş telefon hatlarını şampuan reklamı için kullanma fikri gerçekten de çok yaratıcı. Procter & Gamble ürünü olan Rejoice adlı şampuanın reklamı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.