Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

silinen dosyaları geri alma

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. ///////////////////////////*****\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Öncelikle şunu söyleyeyim. Silinen bir harddisk ten bilgileri geri getirmek mümkündür ama bilgilerin %100 ü gelmez yada bilgileri %100 sağlıklı gelmez. Silme esnasında ne işlemler yaptığınız ve...
  2. Abdullah Şahin

Swf den Flaya Geçiş (soru)

Sothing Swf Decomplier programını öneririm size. Bu zamana kadar hep bu programı kullandım ve sorunsuzca bütün nesneleri fla ya çeviriyor.
  3. Abdullah Şahin

Asadal Splash & Brush Vectors

Eline ve emeğine sağlık Erkin. Yine döktürmüşsün :D
  4. Abdullah Şahin

Gelin - Damat Vektörleri

Dikkatli bakarsanız konunun içerisinde şifre yazmaktadır. Şifre:www.grafikerler.org
  5. Abdullah Şahin

Php ile hava durumu makelesi

Emre Çevik adlı bir arkadaşın bu konu hakkında hazırladığı makeleyi aynen sizlerle paylaşıyorum. Umarım işinize yarar. ///////////////////////**************///////////////////////////////// Bu dökümanda sizere, online hava durumunu diğer sitelerden (wunderground.com, weather.com vb.) nasıl...
  6. Abdullah Şahin

php havadurumu

Aşağıdaki kodu PHP Kodu: hava("Ankara"); hava("Istanbul"); hava("Izmir"); hava("Bursa"); bölümünde il isimlerinin yerine Türkçe karakter kullanmamak kaydıyla istediğiniz il ismin yazarak kullanabilirsiniz. PHP Kodu: <?php function hava($il) { $site =...
  7. Abdullah Şahin

Türk Bayrağı Tüzüğü ve Türk Bayrağı Çizim Planı

Sayın üyemiz ilgili değişikliği burdan metin olarak yada word halini rapidshare gibi bir upload sitesine yükleyerek paylaşırsanız gerekli değişiklikler yapılacaktır. Teşekkürler...
  8. Abdullah Şahin

Krizin sorumlusu bulunur / Bekçi

Güzel Türkiye'min acı gerçeklerinden biri :D
  9. Abdullah Şahin

Adobe CS4 Serisi Yardımcı Eğitim Kitapları PDF TÜRKÇE

Eyvallah.... Yorumlarınız için teşekkürler :D
  10. Abdullah Şahin

Türk Bayrağı Tüzüğü ve Türk Bayrağı Çizim Planı

Sayın üyemiz öncelikle vermiş olduğunuz bilgi için teşekkürler. Türk bayrağı tüzüğü adlı konunuz ile Türk bayrağı çizimi adlı konunuz birleştirilmiştir ve tek başlık altında toplanıp sabitlenmiştir.
  11. Abdullah Şahin

okul projelerim için yaptım poster çalışmalarım

Konunuz "Kişisel ve Genel Çalışmalar" bölümüne taşınmıştır.
  12. Abdullah Şahin

Bu saatte başka forum bekçisi varmı? :D

Bugünün 1-3 nöbetinde yanımda olacak birini arıyorum :) Yokmu bana eşlik edecek :D
  13. Abdullah Şahin

Buğulanmış bir cama ne yazardınız?

:(:(:(......üşüyorum.......:(:(:(:(
  14. Abdullah Şahin

Dün Gece Saat Kaçta Uyudunuz?

@Fatih Coşkun Allah'tan benim ufaklıkta yok gaz problemi . Fatih hocam senin ufaklık kız mı erkek mi. Erkek bebeklerde daha fazla olurmuş gaz problemi . Ayrıca çocuk anne sütü emiyorsa annenin yediği şeylerden dolayı gaz olurmuş.
  15. Abdullah Şahin

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

Uyumaakkkkkk isstttiiiyyyooorrruuummmmmmm
  16. Abdullah Şahin

Dün Gece Saat Kaçta Uyudunuz?

03:32 de uyudum. Sabah erkenden işe geldim :D
  17. Abdullah Şahin

Ben Yaşar Bey'e devrettim. :D
  18. Abdullah Şahin

Vardiyalı olarak foruma bekçilik yapmak lazım değilmi :D
  19. Abdullah Şahin

İyi geceler arkadaşlar Bakalım bu saatte benden başka kim bekçilik yapıyormuş foruma :D
  20. Abdullah Şahin

1 Nisan'a dikkat edin

@Doğukan Tümke Doğukan Bey Söylemiş olunan tarihte her bilgisayara bulaşacak diye bir durum yok. Ama virüsler sisteminize sızdıysa istedikleri tarihte aktif olabilirler. Demek ki virüs programınız olmadığı halde şansınıza bu virüs size bulaşmamış
Yukarı Alt