Arama sonuçları

1. kanalga

tasarımıma yorum yapar mısınız?

Benim konu başliğima kİm kafayi takmişkİ değİştİrİyor Öğrenebİlİrmİyİm.
  2. kanalga

Mükemmel vectorel resimler (arşivinizde mutlaka bulunmalı)

Merhaba juju nick li arkadaşım evet doğru sen açamamışsın corel kullanımı hakkında ön bilgin var sanırım detayına girmemişsin şimdi sana diyeceğim yöntemleri uygula vectörün (çalışmanın) üzerine gel sağ tuş tıkla en üstte "extract contents" seçeneğine tıkla grubunu çözmüş olursun bu resimler...
  3. kanalga

tasarımıma yorum yapar mısınız?

Arkadaşlar uğraşılmış birşey değil ama bi yorum lazım fikir açısından.
  4. kanalga

http://rapidshare.de/files/39802658/vectorler_resimler.cdr.html Evet link kırılmış bu yenisi arkadaşlar
  5. kanalga

Grafiksel Bir Çalışma

Çalışmada resimlerin birleştirmesini güzel yapmışsın fakat neyi anlattığını ben anlamadım.
  6. kanalga

Kayseriden Merhaba

Hoşgeldin hemşerim bende Kayseri'den neresindensin
  7. kanalga

photoshopta yaptigimiz layerle calismayi corelde layerlarina mudahaloe etmek

Demek istediği Photoshop dosyasını psd kayıt yapınca ve corelden import edince gelen çalışmanın resimlerini, logolarını grup bozarak ayrıştırabiliyoruz. Ama photoshopta efect verdiğiniz bir yazıyı mesela çağırınca corel e efect kayboluyor bunun için objeyi yeni bir layer le birleştirip kaydetmek...
  8. kanalga

Deneme Kitapçığı Tasarımı

Aslında o slogan da Türk dili ve edebiyatımızın azizliğine uğramış. Nereye çekersen oraya gidiyor.
  9. kanalga

Buda benim bir çalışmam herkez baksın bakalım

Grafikerler.org un logo tasarımları bölümüne girersen yeni versiyonunu görürsün değiştirmiştim. Yorumun için teşekürler
  10. kanalga

Deneme Kitapçığı Tasarımı

Nezaman hazırladınız bunu sayın xblack ?
  11. kanalga

kapak tasarımı

Benim yazdığımda sizin yorumunuz yoktu ve başka arkadaşında çalışması vardı. Yani yazımın sizinle bir alakası yoktuki. Anlayamadım konumu değişmiş.
  12. kanalga

İşinize yarayabilecek TAM 10.000 FONT !!!

Canavar bu fontlar canavar.
  13. kanalga

Acil Mısır Kutusu çizimi Cdr

Arkadaşım bul bitane mısır kutusu boz tarattıktan sonra çiz tasarımını uygula. Herşeyi Devletten (forumdan) Beklememek lazım. Lütfen Acil başlıklı konu açmayınız. Forum kurallarına uyunuz
  14. kanalga

bira afişi ve logo tasarımı

.......................................................................................................................... :) Yazılar tasarımda sönük kalmış ve daha prof bir logoyla görselliğine zenginlik katılabilir
  15. kanalga

Eskitme, saman, veya saman resimleri

Onlardan daha farklı orjinal bir görüntü veren resimler olması lazım.
  16. kanalga

web site tasarımı

1. de ki tasarımdan behsediyorum Ama galiba yanlış bir yorumdu tekrar inceledimde sayfanın uzunlamasına indiğini ututtum
  17. kanalga

Su Afişi

"Suyu Koru Susuz Kalma" Slogan bu olsa Ve adobenin dedikleri çok doğru
  18. kanalga

@wish Ben teşekkür ederim.
Yukarı Alt