tam olarak yapmak istediğiniz bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım corelin draw yönü bildiğimiz üzere vektörel tabanlı olan bölümüdür photopaint pixel tabanlı yönüdür yani binevi photoshop gibi
anlatım için teşekkürler iyi bi yönem ama outline verirken scale with image derseniz buna hiç gerek kalmadan ojeye istediğiniz boyutu verebilirsiniz ancak sadece vektörelde bitmap yapacaksak arkadaşımızın dediği gibi çizgiyi ayırmamız gereir
@kobraercan
dostum bu sorunun çözümü yazıyı curvelemek değil efect>power clip yapmadan önce imleçle resmi seçili hale getirmelisin yanlış anlama sorunu çözdüğünü sanmışsın yapmışsındır ama yanlış bilgi edinmeni istemem :)
anlatım için teşekkürler bi eksiğinide ben tamamlayayım dedim :) bu hizalamayı yazılarda da yapabilirsiniz ancak yazıları convert to curve (ctrl+q) yaptıktan sora iyi çalışmalar
selam arkadaşım o gölgeleri transparency tolla verebilirsin anlatacağımı dikkatli dinlersen kolayca yapabilirsin aynı objeden ikişertane oluştur ve altta kalan katmanı açık renkli olan la boya üstekinide koyu oluanla ardından koyu olan katmanı seç transparan efecti uygula linear seçeneğini seç...
@zeybek
konunuzu takip ettim ama bişey sorucam dosyayı corelde export etmek ayrı kaydetmek ayrıdır sanırım siz yaptığınız işi convert bitmap yapmışsınız eğer back up dosyası varsa ordan bakın oda yoksa emine arkadaşımızın dediği gibi yapacak bişey yok
diinime küfrden müslüman olsa bari xblack siz benden daha çok sigara içiyosunuz buda yetmezmiş gibi gelen arkadaşlarınızada ikram ederek hem kendi ekonominize zarar verip hemde çevrenizdeki kişilerin pembe ciğerlerini griye çeviriyosunuz yapmayın böle lütfen :D:D:D:D:D:D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.