Arama sonuçları

1. sebograph

Corelde Yazı İçerisine Resim Eklemek(Resimli Anlatım)

@xblack yazı değil resim seçiliyken power clip yapıcak ok çıkıncada yazıya yıklıcak resim yazının içine yerleşmiş olucak
  2. sebograph

İlk Harf Büyük Yazma Sorunu

güzel bi konuya deyinmişsin gene :D ama sadece en üstteki işareti kaldırmak yeterli paylaşım için teşekkürler :)
  3. sebograph

fotograf cekimleri

valla yıllardır izmirde yaşıyom ne zaman konağa insem illaki biresim çektiririm yada çekerim ben kimseyi takmıyom o konuşarda :)
  4. sebograph

Balkondan balkona köprü

güzel olmuş
  5. sebograph

Puzzle Yapımı ( Yapboz )

emeğine sağlık ostum
  6. sebograph

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

@aDoBe gaziantep memleketim benim her sene geliyorum ve orayı görüpte sevmeyen kimseyi tanımadım :)
  7. sebograph

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

izmir abicim başka nerden olabilir :) bu arada forumdaki izmirli arkadaşlarıma selamlar
  8. sebograph

spotlarımızı photo paint te yakalım

tam olarak yapmak istediğiniz bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım corelin draw yönü bildiğimiz üzere vektörel tabanlı olan bölümüdür photopaint pixel tabanlı yönüdür yani binevi photoshop gibi
  9. sebograph

spotlarımızı photo paint te yakalım

selamlar arkadaşlar umarım işinize yarar özellikle bitmap çalışma yapacaksanız çok faydalı bi paylaşım olacağına inanıyorum
  10. sebograph

Çizdiğiniz Şekili Convertleyin- Çok işinize yarayacak

anlatım için teşekkürler iyi bi yönem ama outline verirken scale with image derseniz buna hiç gerek kalmadan ojeye istediğiniz boyutu verebilirsiniz ancak sadece vektörelde bitmap yapacaksak arkadaşımızın dediği gibi çizgiyi ayırmamız gereir
  11. sebograph

coreldraw da yazı içerisine resim eklemek

@kobraercan dostum bu sorunun çözümü yazıyı curvelemek değil efect>power clip yapmadan önce imleçle resmi seçili hale getirmelisin yanlış anlama sorunu çözdüğünü sanmışsın yapmışsındır ama yanlış bilgi edinmeni istemem :)
  12. sebograph

Objeleri Hizalamak

anlatım için teşekkürler bi eksiğinide ben tamamlayayım dedim :) bu hizalamayı yazılarda da yapabilirsiniz ancak yazıları convert to curve (ctrl+q) yaptıktan sora iyi çalışmalar
  13. sebograph

Işık Efekti YARDIMM !!

selam arkadaşım o gölgeleri transparency tolla verebilirsin anlatacağımı dikkatli dinlersen kolayca yapabilirsin aynı objeden ikişertane oluştur ve altta kalan katmanı açık renkli olan la boya üstekinide koyu oluanla ardından koyu olan katmanı seç transparan efecti uygula linear seçeneğini seç...
  14. sebograph

envelope

selam arkadaşlar ilk konumu açayım dedim corelde envelope iyi çalışmalar
  15. sebograph

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@zeybek konunuzu takip ettim ama bişey sorucam dosyayı corelde export etmek ayrı kaydetmek ayrıdır sanırım siz yaptığınız işi convert bitmap yapmışsınız eğer back up dosyası varsa ordan bakın oda yoksa emine arkadaşımızın dediği gibi yapacak bişey yok
  16. sebograph

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

diinime küfrden müslüman olsa bari xblack siz benden daha çok sigara içiyosunuz buda yetmezmiş gibi gelen arkadaşlarınızada ikram ederek hem kendi ekonominize zarar verip hemde çevrenizdeki kişilerin pembe ciğerlerini griye çeviriyosunuz yapmayın böle lütfen :D:D:D:D:D:D
  17. sebograph

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

benim durumum belli dışarda :)
  18. sebograph

Herhangi Bir Resmi Eşit Olarak Parçalama :)

tebrikler güzel bi paylaşım
  19. sebograph

Cep Telefonu Çizimim

süpersin dostum sendende bu beklenirdi zaten
  20. sebograph

selamlar

hepinize teşekkürler arkadaşlar
Yukarı Alt