Şimdi konu çok güzel.Yanlız tek asker tipografi teki değil biraz hoş durmamış gibi.Tek asker kullansaydınız çok daha anlaşırılır olucaktır.Arka zemin türk bayrağının vurgusu hoşuma gitti.Tebrikler.
@Kadir İnanır
Arkadaşlar burası online grafiker okulu.Arkadaşımız yeni olabilir.Bu tepkiyi yapıcı bir eleştiri olarak göstermeniz daha faydalı olmazmı.Kimse kimsenin ne kadar iyi iş bildiğini anlayamaz.
1-Bir kaç yöntem denene bilir..Mesela istediğiniz ebatta yenib sayfa açın 300 dpi verin.Resmi oraya sürükleyip açın fark görüceksiniz.
2-Alien jpeg repairdi sanırım 1 filter var oda resmin pürüzlü satıhları bir nebze blurluyo güzel görünüyo ama büyük ebatlarda daha iyi durur..
Görüşlerinize katılıyorum.Ben canon 300 d kullanıyorum.Memnunum.Ama çekim yapmaya gidince bu böle olmasın şöle olsun yorum ve müdahaleleri konsantrasyon bırakmıyor.Bembeyaz bir ürünün beyaz bir zeminde gösterilmesinden tutun daha pek çok saçma istek oluyor.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.