Arama sonuçları

1. S

Damla Mobilya - Logo Çalışması

D'nin içindeki damla olayını sevdim.Eline sağlık.
  2. S

Photoshop CS4 ile gelen Devrim : Content Aware Scale

CS 3 kullanıyorum ama cs4 zamanı geldi sanırım.
  3. S

Yılbaşı , XMas Temalı Kenar Süsü Vektörü

Teşekkürler.Çok işe yaradı.
  4. S

kenar süsleri , çerçeveler .. .

İşime yaradı teşekkür ederim.
  5. S

ŞARKÜTERİ Resimleri

Teşekkürler işime yaradı.
  6. S

Bir kızı robota dönüştürmek ( resimli anlatim )

Terminator trilogy mubarek :D
  7. S

E G O | Tipografi

sola ayrılan parçalar daha detaylı olabilrdi dağılma şekilleride biraz daha estetik mesela..Birqaz kaba durmuş.
  8. S

herşey vatan için tipografi

Şimdi konu çok güzel.Yanlız tek asker tipografi teki değil biraz hoş durmamış gibi.Tek asker kullansaydınız çok daha anlaşırılır olucaktır.Arka zemin türk bayrağının vurgusu hoşuma gitti.Tebrikler.
  9. S

Film Afişlerim

Emma watson funıyız sanırım.İlk afişte yazıyı değiştirmenizi ikincisindede alttaki kareleri düzenlemenizi tavsiye ederim.
  10. S

yeni yıl Tebrik kartı

@Kadir İnanır Arkadaşlar burası online grafiker okulu.Arkadaşımız yeni olabilir.Bu tepkiyi yapıcı bir eleştiri olarak göstermeniz daha faydalı olmazmı.Kimse kimsenin ne kadar iyi iş bildiğini anlayamaz.
  11. S

afiş çalışmama eleştirinizi bekliyorum

Albüm çalışması gibi olmuş.Bu slogandan sonra 70-80lerin şarkılarının coverı albümü denilebilr.
  12. S

2009 Gemici Takvimi

cdr. tercihimdir lakin link çalışmamakta.Yinede paylaştığın için teşekkürler.
  13. S

A4 Dergi Reklamı (kendi ajansım için)

Bu bir Mac reklamıysa güzel.Ama reklamı anlatan bir çalışmaysa konudan uzaklaşmış.
  14. S

Soru

1-Bir kaç yöntem denene bilir..Mesela istediğiniz ebatta yenib sayfa açın 300 dpi verin.Resmi oraya sürükleyip açın fark görüceksiniz. 2-Alien jpeg repairdi sanırım 1 filter var oda resmin pürüzlü satıhları bir nebze blurluyo güzel görünüyo ama büyük ebatlarda daha iyi durur..
  15. S

corelde nesnelerin serpistirilmesi "AB bayrağı"

vay vay vvay :D İyi iş :D
  16. S

tebrik kartı son hali

Kırmızıya gradident uygulayın ve ağacı değiştirin derim.
  17. S

FOTOĞRAF ve GRAFİKER

Görüşlerinize katılıyorum.Ben canon 300 d kullanıyorum.Memnunum.Ama çekim yapmaya gidince bu böle olmasın şöle olsun yorum ve müdahaleleri konsantrasyon bırakmıyor.Bembeyaz bir ürünün beyaz bir zeminde gösterilmesinden tutun daha pek çok saçma istek oluyor.
  18. S

ahşap görünümlü tabela işaret levhaları

Çok güzeller..Teşekkürler.
Yukarı Alt