Arama sonuçları

1. serseri

psd çerçeveler

emeğine sağlık, indiriyorum şimdi teşekkürler.
  2. serseri

Müzik layout çizimi

Ders anlatımı eksikte olsa başarılı bence. ellerine sağlık ihsan
  3. serseri

çizgi kahramanlar

Çok teşekkürler dostum güzel paylaşım ellerine sağlık.
  4. serseri

photoshop

Beyler tartışmayalım. arkadaşım 1024 768 px çalışabilirsin tam ekran çalışmak istersen 17 inç monitorlerin tam ölçüsüdür.. yada 800 600 px çalışabilirsin
  5. serseri

Objenin Yansıması

Burak sağol güzel bi anlatım olmuş, yeniler için faydalı olacağını düşünüyorum. ellerine sağlık.
  6. serseri

herkese merhaba

Turan1982, loco aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar
  7. serseri

sohbet

hoşbulduk arkadaşlar nasılsıınız:)
  8. serseri

sohbet

herkese merhaba
  9. serseri

Bunlarda benden Stüdyo Çekimleri

mutluluk bu işte..
  10. serseri

grafikerler.org için logo çalışması

Bigbos arkadaşım ben sadece kendi düşüncemi söyledim yaptığın logo renk açısından hem yeni temaya hemde deaful temasına uyumlu değil bana göre. grafikerler yazısının sarı olması göze batıyor. logolar temaya göre hazırlanırsa harika olur. tekrar teşşekürler.
  11. serseri

grafikerler.org için logo çalışması

yas_ak Şimdilik logo olarak Görmüş olduğunuz logo kullanılıyor. bence güzel bi logomuz var ama daha güzelini yapan olursa sevgili admin ekleyecektir siteye düye düşünüyorum:) Bigboss Yaptığın logoda G harfindeki efektler, logonun duruşunu bozmuş, renkler çok alakasız sarı kızmızı gri.. daha...
  12. serseri

SeLamLar....

Merhaba yasin arkadaşım siiteye tekrar hoşgeldin, iyi paylaşımlar:)
  13. serseri

Dergi için Forma Oluşturma Tekniği

teşekkürler graphıcher Çok güzel bilgiler bunlar, bizimle paylaştığın için teşekkürler
  14. serseri

FLASH Dersleri

SESLER Sound Animasyon sessiz olmaz. Yaptığımız animasyonlara daha çok etki katmak istiyorsak mutlaka ses eklemeliyiz. Şimdi hemen menü çubuğundaki File > Import seçeneğini işaretleyip karşımıza gelen ekrandan C > Windows > Media’dan bir kaç ses ekleyelim. Bu windows’un altında bulunan...
  15. serseri

FLASH Dersleri

Paint Bucket (Boya kovası) Kova aletini seçip, modifier kısmından rengini ve boyayacağımız nesnenin kapalılık durumuna göre gap size’ını seçmemiz lazım. Peki nedir bu Gap size; nesnenin dış çizgilerinin tamamı ile birbirine temas etme durumu. Yani çizdiğimiz nesnenin dış çizgileri tam...
  16. serseri

FLASH Dersleri

Animasyon Prensipleri Flash bir vektör grafik, animasyon ve etkileşim programıdır. Basit ve ilkel gözükmesine rağmen bayağı karışıktır. Çizimlerin yapıldığı sahneye “stage (sahne)” denir. Sahnenin üzerinde duran birkaç satırlık cetvelimsi bölümün adı “timeline” yani zaman eksenidir...
  17. serseri

İnterneti bizim türkler bulsaydı:D

Internet’i Türkler bulsaydı!.... - Ad Soyad girin - Şifrenizi girin - İkametgah girin - Nüfus sureti girin - Annenizin genç kızlık soyadını girin Internet’te gideceğiniz adresi yazdıktan sonra ekrana gelen mesajlar: - Emin misiniz? - Ciddi misiniz? - Bak son defa soruyorum! - Günah...
  18. serseri

Freehand'den Photoshop Cs3'e transfer

Evet oldu teşekkür ederim.
  19. serseri

Freehand'den Photoshop Cs3'e transfer

Bilgi için teşekkürler;)
  20. serseri

Noktadan Dağılan Arkaplan Yapımı

Emeğine sağlık nrl, ders için teşekkürler.
Yukarı Alt