Renovatio benim internet ve reel ortamlarda kullandığın bir kod adım bu sayede bütün resimlerimde kullanıyorum... Zaten o resmin adı "O gün" o resimde kıyamet anında gökyüzünün kıpkırmızı bir gül şeklinde kızartılacağını göstermeye çalıştım. Yeniden çok çok teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlarım;
Yaşanılan bana göre bir yanlış anlama eseri bu paylaşıma sebep olan durum üzerine sizlerle bundan sonra yayınlamış olduğum çalışmalarımın psd dosyalarını da paylaşıyor olacağım. Hem herşey amacına uygun olur hemde isteyen resim üzerinde çalışıp daha da geliştirir. İlginize...
Renovatio yunanca kökenli aslında latince bir kelimedir Yeniden Doğuş anlamındadır. O gördüğünüz logoda Renovatio logosudur ki kendi yaptığım bir logoyu neden sileyim. İleri ki günlerde onu da yayınlayacağım. Birde eğer aklıma gelen şey doğru ise şimdiye kadar yayınladıklarımın ve bundan sonra...
Merhaba
Her emeğin bir bedeli vardır eleştirilmekte kızartılmış bir demirin örs üzerinde çekiçle şekillendirilmesi gibidir.
Bence resim içerisinde ki objelerin renklerinin resmin bulunduğu ortama uygun olmasını savunuyorum actionlarda ki renkleri fazla abartı buldum.
Teşekkürler.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.