Arama sonuçları

1. K

Adobe Creative Cloud Photoshop Yenilikleri Crop / Kadraj Aracı

Aynı problem ben de de var. Akıllı nesnede IRIS Bulanıklaştırma, Alan bulanıklaştırma, Eğme Kaydırma komutları aktif değil. Ama video da uygulamış. Garip...
  2. K

Fiyonk yapımı?

Resim yok hocam. Tekrar yüklersen..
  3. K

GAMUT Uyarısı Hakkında bir soru?

Çok mu zor soru sordum acaba? Ya da kimsenin bilgisi mi yok. Bu olay biraz soru işaretleri oluşturdu benim kafamda. Mesela birçok anlatım, çalışmaya RGB olarak başlayıp sonra CMYK ya çevirmek en iyisi demişler. Bu mantıksız değil mi? CS6 bir renk ayarlaması yaptım RGB de gerçekçi bir...
  4. K

GAMUT Uyarısı Hakkında bir soru?

Arkadaşlar GAMUT uyarısı RGB modundayken kullanıldığında CMYK ya çevrilmesi durumunda hangi bölümlerin CMYK karşılığının olmadığını gösteren bir komut sanırım. Benim sormak istediğim şu; Resme GAMUT Uyarısı uyguluyorum. Belli bölgeleri gösteriyor. Sonrasında RGB den CMYK ya modu...
  5. K

Corel Draw 12 ve X5 X6 serileri arasındaki fark nedir?

@Erkal ÇOŞKUN Programı ilk incelediğimde aslında Illustratorden pek farkının olmadığını gördüm. Illustrator sanki özellikleri biraz daha araç çubuklarına yayarken, Corelde bu durum menülerle sağlanmış sanırım. Ama genelde aynı işlevler mevcut. Sanırım az daha program hakkında bilgi edinip...
  6. K

@Erkal ÇOŞKUN Bu sıcak karşılama ve hızlı cevap için teşekkürler öncelikle. Şunu sormak istiyorum, Corel Draw 12 gerçekten o kadar eski mi diye size sormaya hazırlanırken gördüm ki Ocak 2004.... Gerçekten çok eski. X3 sanırım şubat 2006 da yayınlanmış ve 13 yerine X3 ismini almış. O zaman...
  7. K

MEB 'in Hazırladığı Corel Draw 12 Türkçe Görsel Eğitim Cd'si 2

@Murat VARDAR Linkler ölü sanırım. Tekrar yüklenebilir mi?
  8. K

Arkadaşlar Illustratorler başladım ben aslında. Ancak hiç Corel kullanmadım. Bir kursta biraz olsun Corel e değinmem gerekiyor. X6 serisi var mesela. Bu en son versiyonu diyebiliyorum. Ancak bununla ilgili bir Eğitim Seti indirdim. Anlatan arkadaş Corel Draw 12 olarak isimlendirilen programdan...
Yukarı Alt