buda yeni bir link upload ettikçe paylaşıcam birde ön izleme upload etmeyi başarırsam kendimi alkışlarım :)
http://rapidshare.com/files/2598976917/7.rar
bu tip çizimleri otomatik yapabilirsiniz ancak CorelDraw ile değil Vector Magic kullanın baya zaman kazandırıyor. corel trace ilede çizilebilir fakat corel trace bitmep te fazla kalite arar ve çokta istenen sonucu vermez
işinize yarayacak muhtelif grafikler aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. daha çok çok var özellikle yekstille uğraşan arkadaşlara çok yararlı olacak çalışmalar upload ettikçe paylaşıcam
ön izlemede paylaşmak için nerden yükleneceğini bilen arkadaş varsa yazarsa sevinirim...
ben bu meslekte ankebut bezi (tabutun üzerine konan bez) tasarlayacak grafiker arandığını da duymuştum. hadi o neyse hat sanatıyla ilgiliydi. zaten tipografi döneminin grafikerleri de çoğunlukla hattatlardan geldiler Abdülhamit emriyle kurulan Mekteb-i Sanayi-i Nefise-i Şahaneye' de en çok...
genç yetenek öğrenci meslektaşlarımı da küçümsemiyorum tabiiki. tam tersi teşvik etmekten de yanayım. mesleğe 33 yılını vermiş bir grafiker olarak alınsammı, sevinsemmi karar veremedim. :)
sn. bright buradaki konu grafikerlere dürüst davranılmayarak şevklerinin kırılmasıdır. böyle bir sayfada emeklilerin çalışıp çalışmaması gerektiği konusunu açmanızda bana oldukça manidar geldi. ne yani emeklileri sabunmu yapıcaz :) eminim ülkem şartlarında sizinde çevrenizde çalışan birçok...
param yok dese bedava yaparım. param yok demek ayıp değil. insanları enayi yerine koymaya çalışmak ise büyük ayıp. bunları yazıyorum çünki şansını bendede denedi.
kaç para lazımsa emekli maaşımın tamamını veriyim yeterki kaldırın moderatör arkadaşlar şu rezil ilanı genç meslektaşlarıma hakaret kabul ederim böle bir ilanı
Grafikte kendinizi yetiştirmek istediğiniz branş nedir?
Şayet Matbaa, Tekstil taş dizayn, Tekstil Emprime, Cam Mozaik bina giydirme.
Bunlardan biri ise benimle irtibata geçiniz
veya bu konularda 1 saatlik ders başına 10 tl ödeyerek
33 yıllık Grafiker'den yardım almak isteyen genç yetenek...
bence bütün grafikerler dürüst ve özverili olduğu için dürüst arkadaşlarla çalışmak diye bir cümle yanlıştır. 33 yıllık meslek hayatımda 1 tane dürüst işveren sayamayacağım kadar dürüst grafiker gördüm. sizin başlığın mantığına bakarsak grafikerleri dürüst olanlar ve olmayanlar diye ayırma...
grafikerler zaten dürüst ve özverilidir yeterki işverenler dürüst olupta grafikerlerin şevkini kırmasınlar çok şükür ben emekli oldum kurtuldum ama ya geride kalan genç arkadaşlarım. o yüzden siz başlığı şöyle değiştirin dürüstlüğümüze güveniyoruz
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.