öncelikle işlerimin yoğunluğundan dolayı bayadır aranıza katılamadığım için üzgün olduğumu bildirmek isterim bir önceki buluşmaya geliyordum emme ne olduysa gelemedim ama bu seferkine gelcem inş. :) hee bide misafirimle :)
@Ömer YILDIZ
arkadaşlar hepinizin çalışmaları güzel bir haylide fikirler yalnız benden size bir tavsiye açık alanda bu fikirlerimizi grafkerler org olarak fazla sunmayalım sonra ne olur ne olmaz başka benzer siteler tarafından bizim fikrimiz diye çalınabilir :D
@Süleyman Köklü
açıklamaya bakarsanız orta seviyede denmiş yani çok yüksek değil daha yükseğinide bulmak zor su tük kömür bunlar en zor bulunan resimler daha yükseğini ancak kendiniz çekerseniz :D yinede teşekkürler
kolay gelsin arkadaşım senin gibi bir grafikere bu kartlardan hiç birinin yakışacağını düşünmüyorum açıkcası ve eminimki ölesine yaptığın zaman geçirmek için uğraş aradığın bi arada yapmışsındır yoksa inanmam :) bence hepsi aşırı karmaşık olmuş ve hankisini beğendin dersen en sonuncusu tercihim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.