@ZxxxE
aynen tasarım değilde direk kaba olsun ele geçtiği zaman ilgi çeksin diye abartılı yaptım. hani uğraşsan müşteri anlamıyor. sonuçta çöpe gidiyor diy edüşünüyor karşı taraf. o yüzden böyle olması daha mantıklı diye bu şekilde yaptım bu sefer.
Kapağı beğendim, İç sayfalar müşteri talebine göre gözterişli olmamış olabilir, ama fazla ürün olsaydı eminim güzel bir iç tasarım çıkartırdınız. iyi çalışmalar.
@cembaba
benim bakırköyde ajansım var, matbaa ve promosyon üzerine, en az 1000 adetden başlar insert baskıları çalışması dahildir. ben size yardımcı olurum
Neyin tablosunu yapıcaksınız siz oraya, eleştiriye açık biriinsanım ben, benim için sorun değil öle olmasaydı başta dediğinize dikkat edip yapmazdım. neyse siz o tabloyu çizin bana 12 ürünün tablosunu nereye koyacaksınız bir gzterin ben de onu yapim, kızmıyorum ben sizden bgerçekten ama...
Birşey söyleyebilirmiyim size, bu sayfanın neresi kalabalık gözüküyor oradaki yazılar ürünlerin özellikleri, 12 tane ürün var resimlerle birlikte, altında yazısı var resimi var. Daha ne kadar sadeleştirim, kalabalık dedğiiniz ürünlerse silemem.
Arkadaşlar Tavsiyelerinize uydum ama şöle birşey söylim, müşteri bana sadece mağazanın resimlerini verdi ürünlerden de bulduğunu al dedi başka bir bilgi yoktu.bu açılış insörtü iç dizaynı standart insörtler gibiolucak bir dahaki baskıda ürünler olucak fiyatlarıyaancak bu çıktı,
düzeltmeleri...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.