@eminecik
Allaha binlerce kez şükürler olsun yarabbim EMİNECİK ablamdan bu cevabı gördüm ya ölsemde gam yemem bundan sonra.
Vallaha aha kalkıp borçlarımı ödemeye gidiyorum Adak adamıştım eminecik abladan güzel bır yorum olursa arkadasa borcmu verecem dıye:D:D
Aferın bana yanı :D
Sakın arkadaslar başlıktan yorum yapmaya kalmayın aklıma bşiy gelmedi :D yanı yanlıs anlamayın
Sımdı basıt bır calısma dıyeceksınız ama yınede belırtmek ıstedım arkadaslar bu calısmadakı yer mersın kız kalesı yandakı adacıklar XP duvar kagıdı vardı bende ondan kestım aldım hava da oylesıne...
Abı oncelıkle paylasım ıcın sagol ama bu kıtabın yararı tam olarak nedır yanı egıtımı ve ogretımı yanında anlatması lazım yanı gosel olarak bızde bısyelr yapabılırmıyız
Benim yaptıgım calısmalar kendı bılgısayarımda renklerı koyu oluryor neden nete verınce :S boyle acaıp derecede acık renk oluyor bende onu anlamıom pc de sorun var sanırım :S
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.