@Erkal COŞKUN
@Kemal Aksekioğlu
İlgilenen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Eğer birşey gerekli olursa ve yoğun olursam, artık çekinmeden isterim Kemal Bey, çok sağolun.
melih bey göstermiş olduğunuz nezaketten dolayı çok teşekkür ederim...
diğer arkadaşlarada nezaketlerinden dolayı çok teşekkür ederim..
belkide gürhan beyin dediği gibi jpg kaydettiğimden olmadı heralde.
melihbey 2. anlatımınızdaki gibi backraundu silip psd kaydettiğimiz zaman sayfayı flatin...
@Melih Yongacı
merhaba melih bey... ben psd de dekupemi yaptım. etrafını sildim.path bölümündede resmin dekupe alanı çizili.. jpg kaydediyorum fakat in design e çağırdığımda zeminin üstüne resmi koyuyorum fakat resim etrafındaki sildiğim alan beyaz olarak geliyor.ben o alanın...
tasarım hakkında gerekli şeyleri söylemiş arkadaşlar yorum yapmıyorum.Yeniyüz Yazısınıda beğenmedim.
Ama sormam gereken bişi var...Firmanın adı bumu yoksa hayali bi firmamı..
Benim 2 yıldır çalıştığım firmanın patentli ismi.
tek kelimeyle mükemmel. butarz yaptığınız bir işi birde anlatabilirmisiniz.benim gibi merak eden ve öğrenmek isteyen birçok arkadaşımız vardır diye düşünüyorum.belki bunu anlatmak çok zor olabiir belliki çok emek harcanmış.daha basit birşeyide anlatmanız öğrenmemiz için yararlı olucaktır.
çok...
benim tek tercihim var oda 5 nolu çalışma.
1 nolu çalışmanın altına zemin koymayıpta yazıyı renklendirirseniz daha güzel olur ama 5 nolu çalışma gibi ön planda olmaz.diye düşünüyorum.
yalakaların patronların göz bebeği olduğu bi gerçek.
Peki ya bu harfler üzerindeki deneme neden ihtimal olsun.
bunlar gerçekler.....
allahım birazda bana bu duygudan yükleyiverseydin yaa.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.