Yapı Kredi’de sergiye dair bir de söyleşi yapıldı. Söyleşinin sonlarına doğru: “Kendinizi nasıl tanımlarsınız?” sorusuna “şairim” diye yanıt verdi Sait Maden. Tasarımcı, sanatçı yönlerine rağmen, kendine “grafik tasarımcıyım” bile demezken grafik dünyasına adım atar atmaz hem yaratılarıyla hem...
Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi’nde bu ay düzenlenen serginin sanatçısı Sait Maden. Bir grafik sanatçısı. Ama bu mesleğe başlamadan önce ve başladıktan sonra durmaksızın yeni özellikler katmış kendine; şair, şiir çevirmeni, tasarımcı, sanatçı olmuş. Yaratıcılığı; kaligrafide, desende, çizimde...
Merhaba,
Grafikerler sitesinde yayınlanan "yardımcı grafiker" ilanınız için cv gönderiyorum. Grafikerlikte 3 yıllık tecrübem var. Yayıncılık alanında daha çok hazır formlar üzerinde çalıştım. Şimdi ise daha etkileşimli bir ortamda daha etkin çalışmak istiyorum. İyi çalışmalar...
Nuray...
Grafikerlikte 3 yıllık bir tecrübem var. Yayıncılık alanında daha çok hazır formlar üzerinde çalıştım. 2005-2008 yıllarında çalıştığım yayınevinin dergi-gazete-broşür-afis-el ilanları gibi yayınlarını baskıya hazır hale getirdim. Çalışmalarımı Mac ve pc platformunda Adobe Photoshop, QuarkXpress...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.