Keşke suda da gitse :):):)
Havada ya bu :)
geminin ışıklandırmasında problem var [farlardan bahsetmiorum :D]
ama şunu şöylemek istiorum karakalem çalışması yani renklendirmeden önceki halini güzel düşünmüşsün emeğine sağlık
arka fonu sen yarattıp sen çizdiysen işte o süper olmuş
emeğine sağlık
Valla bu tabloyu görünce aklıma birden kaos eğrileri geldi açıkcası
Yaklaşım mantığın güzel ("atmosferini yawaş yawaş yitiren dünyamızdaki suyu su gibi :) içen güneş.
Sonuç olarak küresel ısınma ve dairesel yokoluş..." ) fakat sanki çok sıradan ve basit olmuş gibi
Özellikle o yazı orda hiç...
@eminecik
Açıklama için teşekür ederim fakat ürünüm internetten indirme veya korsan cd değil lisanlı ürün keylerini falanda girdim herşeyi yaptım fakat program kayıt etmior çalışmaları
üstelik lisanları olmamış bile olsa dediğiniz gibi 1 süre sonra olur kaydetmeme olayı ki benim corel saolsun...
arkadaşlar bnde corel draw x4 var fakat program hatalı sanırım
kaydedemiorum çalışmalarımı x3 sorunsuz ne save ne save as nede export hiç tepki vermi arkadaş yaa
ya bndeki corel4ün setup dosyasında bişe var yada corel 4 hatalı çıktı
Kardeş eline sağlık güzel olmuş
fakat
Hatunun yerleştirememişsin biraz deforme olmuş :D
spoiler [rüzgarlık] el yapımı sanırım ama tam olmamış
Farları yakmışsın yakmayada o mavi şeritler ne öle daha doğrusu farları yanlış yerden yakmışsın gibi
Araç ile Fontdamper [ön karlık] çamurluk kısmında...
Kardeş çalışmanda ilk oldugu için illaki eksikler ve hatalar var
örneğin Plakalık iptali
Jantlar
Renklendirme çok parlak durmuş gibi geldi bana
Stopların yanışı
Marjpiyer ile arka lastik arası çok keskin durmuş
Camlarıda mavi tonda yapmışsın ama fotğraf botuyu daha büyük olsaydı sorun varmı...
Yorumlar için teşekürler arkadaşlar
skystar_26 :
Ewet flimlerde hatalar var + jantlarda da öyle
Haydar bnm ismim ve Honda bnm aşkım :) o yüzden yazdım [sevenleri ayırmamak lzm demi amaa... :) ]
Depo kapağına gelince düşünki aracın dier tarafı duruyor
yada onuda geç böyle daha hoş oluo...
2 yıl fotografçıda çalıştım ve ileri düzey photoshop bilgim var
1 senedir de 1 otoaksesuar firmasına alevler, şeritler vs çizdim dolayısıyla Corel bilgimde gayet ii
freehand ve quark'ı da biliyorum
Yetenekli ve hırslı 1 kişiyimdir öğrenmeye açık ve en önemlisi güvenilir bir insanımdır.
Şuan...
Yorumlar için teşekürler arkadaşlar
ama bu modifiye 8 fıça bira ve ardından içilen 3 kadeh rakıdan hmn sonra yapılmıştır o kadar olur die düşünüorum :)
ama yinede bu hatalı yapmam anlamına gelmez düzleteceğim 1 ara fırsat bulursam :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.