Zamanımızın bir çoğunu Tv başında geçiriyoruz.Ne derece faydalı şeyler izliyoruz tartışılır. Çoğu zaman itici şeyler çekici geliyor insana acaba neler olucak sırf merakla izliyor çoğu zaman da sonunda ne kadar boşa harcadım zamanımı bunları izleyerek diye hayıflanıyoruz.
Bir zapink survivor...
Siz saygı konusundan güzel bir giriş yapmışsınız.Çok haklısınız şimdiki gençlik ve birsonraki nesil derken git gide kötüye gidiyoruz.Zamanında bizim zamanımızdaki gençlik bana göre şimdikilerden çok çok saygılıydı ve bizim büyüklerimizde kendi zamanının gençlerinin oldukça saygılı kibar...
Şirin bir mutfak fakat; kullanışsız bir mutfak olmuş üst ekmeklik tarzı dolapları kopyala yapıştır deyip çoğaltmış işin kolayına kaçmışsınız çekmeceler yok renklerde çok rengarenk olması hoş durmamış bunun yanı sıra gölgeler gayet başarılı olmuş ve max i iyi kullanmış ortaya birşeyler...
@Kerim Öksüz
Çok tşkler diğer programları bilince insan zorluk çekmiyor demekki Photoshopla freehand karışımı bişi çok güzel bir programmış
çalışmayıda beyenmenize sevindim Tşkler.
@Ahmet ALTUN
Akşam yeni yükledim programı 30günlük deneme süresi var tool aynı photshop gibi aslında genel olarak photoshop ve freehand karışımı ve biraz daha sanırım özellikleri olan bir program.
Aslında öğrenmek için kitap niteliğinde sayfa sayfa anlatımı olan hani nette açıklayıcı dosyalar...
@Hasan Güner
evt fontta bir anormallik var ne yapsam hep böyle oldu düzeltirizde düşüğün davetiyesi ilk çalışmam bu konuda hiç çalışma yapmadım uyarılarınızı dikkate alıcam b
bende bu kurbağa gibiyim bi kurtulsam sıçrasamda:))
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.