Arama sonuçları

1. S

Dekupe Problemi...

@h.mehmet66 Stamp tool işlemi belki işini görebilir kırılan yerleri yavaş yavaş kapatabilirsin iyi bir şekilde yaparsan hocanında dikkatini çekmez :)
  2. S

Photoshop öğrenmek istiyorum ?

Arkadaşım benim tavsiyem Ps'ye başlamadan önce ufak çaplı grafik araçlarıyla uğraş pek çok bilgi ve tecrübe edindikten sonra yavaş yavaş ps'i indirip açabilirsin.. Ufak çaplı grafik araçlarından aldığın tecrübeyle bir çok şeyi yadırgamassın internet üzerindende pek tabiki mükemmel olmasada iyi...
  3. S

Photoshop Programının illaki Pc'nizde olması şart değil

Güzel bir paylaşım illaki işe yarayacak bir şey fakat pc'deki çok daha avantajlı :p
  4. S

Ps => Move Tool Sorunu

Yeni okudum mesajı deniyeceğim yorumlar için teşekkür ederim yinede benzer olayı yaşayanların yorumlamasını isterim. --------------------------- Sorun çözüldü '' Erkan_Nehir '' arkadaşımıza teşekkürlerimi sunarım eyvallah sağolasın hiç aklıma gelmemişti doğrusu... ( + Rep )
  5. S

Ps => Move Tool Sorunu

3-4 kere kurdum yeniden felanda olmuyo enteresan bir şey ya anlayamadım sorunun çözümü yok galiba..
  6. S

Ps => Move Tool Sorunu

Resetleme işlemini gerçekleştirdim fakat sorun devam ediyor nasıl bir şey olabilir bir türlü anlamadım açıkcası..
  7. S

Ps => Move Tool Sorunu

@vejdi Dediğinizi yaptım fakat yes diyebileceğim bir pencere çıkmadı bir çok kişi bu resetleme problemini yaşamıştır çünkü bir yerlerde okudum diye hatırlıyorum..
  8. S

Ps => Move Tool Sorunu

Anlamsız bir şekilde bir gün ps'yi açtığımda '' Move Tool '' yani taşıma aracı'nda ufak bir problem bana büyükce bir yük etti kaç kere sildiysemde düzelmedi ne olduğunu çözemedim kısacası önceden normal taşıyabiliyordum şimdi mause işareti bir şey taşırken beyaz oluyor ve otomatik yerlere...
Yukarı Alt