Hasan bey ilgine tesekkur ederim. Haritayı yaptım. Yardımı alıp kaçmak gibi olmasın. Aklıma geldide merak edersen brandayı bu siteden görebilirsin. http://www.istanbulcagdas.com/turkce.asp anasayfada aylık panorama başlıgın altındaki resimlerde bahsettiğim harita var. Fena da olmadı.
Neyse , ben hesapladımda 200 dpi cozunurluk alabilmem icin 47244x23622 pixel jpg e donusturmem gerekiyor. onuda autocad ceviremiyor. dosya boyutu cok buyuk geldi. en iyisi oturup photoshopta haritayı tekrar cizecem.
offff ya. bu dosya olmamış. kardeşim adam 200 DPI istiyor. ama ben bunu autocad dosyasında çizdim. jpg e cevirirken pixel olarak ceviriyor. 200 DPI nedir tam bilmiyorum ama pixel le karşılaştırdığıımızda neye tekabul edicek. sana attığım dosyayı 3000x6000 pixel olarak atmıştım. yani 200 dpi...
arkadaslar benim bunu bu gun yapmam lazım. corel olsa kendim yapıcam zaten. Ben bu haritayı brandanın ustune cıktı alıcam. Brandacılar corel formatında istiyolar. Sorun bu. Ticari falan deil derdim. Bir gösterimiz icin lazım. Halk dansları gösterisi. Baktım yardım eden olmadı jpj formatında...
Slm arkadaşlar. Autocad ile bir dunya haritası cizdim. Bunu corel programında acmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olacbilecek arkadas varmı. Autocad dan jpg resmine dondurebilirim. Fakat corelde acip boyutunu ayarlayıp corel dosyası olarak kaydetmem lazım. Harita cok basit sadece kıtaların...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.