dwg ve corel | yardım talebi

serkansr

Üye
Tepki
0
Slm arkadaşlar. Autocad ile bir dunya haritası cizdim. Bunu corel programında acmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olacbilecek arkadas varmı. Autocad dan jpg resmine dondurebilirim. Fakat corelde acip boyutunu ayarlayıp corel dosyası olarak kaydetmem lazım. Harita cok basit sadece kıtaların genel hatlarıyla cizilmis sekli. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Bende corel yuklu degıl.

serkansr

Üye
Tepki
0
arkadaslar benim bunu bu gun yapmam lazım. corel olsa kendim yapıcam zaten. Ben bu haritayı brandanın ustune cıktı alıcam. Brandacılar corel formatında istiyolar. Sorun bu. Ticari falan deil derdim. Bir gösterimiz icin lazım. Halk dansları gösterisi. Baktım yardım eden olmadı jpj formatında gondericem. Ne yaparsanız yapın diyecem artık. İş yerindeki pc ye corel yukleyemem.

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
dosyanı rapidshare.com adresine upload edip linkini bu konu içinde paylaş bakalım ne yapabiliriz

serkansr

Üye
Tepki
0
tesekkur ederim. burdan rapidshareye giremiyorum. ama linki gondereyim ordan indirsin. eline saglık şimdiden

@Hasan Güner

serkansr

Üye
Tepki
0
offff ya. bu dosya olmamış. kardeşim adam 200 DPI istiyor. ama ben bunu autocad dosyasında çizdim. jpg e cevirirken pixel olarak ceviriyor. 200 DPI nedir tam bilmiyorum ama pixel le karşılaştırdığıımızda neye tekabul edicek. sana attığım dosyayı 3000x6000 pixel olarak atmıştım. yani 200 dpi olması için kaç pixel yapmam lazım.

Yukarı Alt