Arama sonuçları

1. B

İLK paylaşımlar

Güzel Yapmışsın Devamını Bekleriz...
  2. B

Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi esirgemeyin

güzel çalışmalar var tebrikler
  3. B

Zuhal Ev Yemekleri İlk Logo Yapımım Eleştirilerinizi Bekliyorum.

Arkadaşlar Düzelttim Resmi Erhan Bey Teşekkürler.. Resim Büyük Olmuş yeniyiz ama o kadarda olsun :) HASAN GÜNER arkadaşımıza Teşekkürler bazı bilgileri o vermiştir...
  4. B

koydum oraya ? gözükmüyormu???
  5. B

İlk Hepinize Merhaba Arkadaşlar İlk Defa Logo Yaptım ve İlk Defa Paylaşımım Oluyor Eleştirilerinizi Beklerim... Resim:
  6. B

Logo Nasıl Yapılır Yardım!!!

Şimdi Ben Birşeyler Deniyorum Corel Drawla Eğer Birşeyler Başarırsam Logo Tasarımları Bölümüne Paylaşıcağım...
  7. B

Dijital duvar kağıdı efekti ( resimli anlatım )

Başka İmajlar Vere Bilirmisin?
  8. B

corel draw da logo veya resimdeki arka planı yok etme

resim'i olmassa resim sitesine upload et ben arka planını silerim sonra upload ederim yeniden...
  9. B

işte nasıl yapıcam bilmediğim için sordum bende
  10. B

bunu yapan çok güzel yapmış eğer yapmayı öğrenirsem bunlar gibi birşeyler çizeceğim biz konuya geçelim
  11. B

Bu mesela ismine Kazanan Okul Şair Şinasi İlköğretim Okulu Diye Mesela Güzel Olur Bence
  12. B

hmm gözümlerimde hayal ediyorum şuan güzel bir kupa altına isimler hayal ediyorum.
  13. B

akıl dolu logo çalışmaları

Çok Güzel İnşallah Bende Öğreneceğim...
  14. B

Genelde Firma Logoları Ve Oyun Logoları Yapmayı İstiyorum... Orayada Bakıyorum Şuan Cevap Yazarsan İyi Olur...
  15. B

Arkadaşlar Bende Logo Yapmak İstiyorum Ama Deniyorum Deniyorum Yapamıyorum Dersini Nerden İndirebilirim? Yardım Ederseniz Sevinirim Yardım Lütfen!!! Adobe PhotoShop Cs5 Kullanıyorum!
Yukarı Alt