ilk olarak belirtmek isterim ki biraz gerçekçi konuşucam ama çok güzel çok mükemmel demektense daha faydalı bir yorum yapacağıma şimdiden güvenebilirsiniz.
1-photoshopa ne kadar önce başlarsanız o kadar diğerlerinden önde olursunuz o yüzden güzel bir iş yapmışsınız erken başlamakla.
2- web...
arkadaşlar bir başka çalışmam yorumlarınızı bekliyorum...
iki tane çizgi göze çarpıyor onları ölçüm yaptıktan sonra silmem gerekiyordu unutmuşum af ola..
logo dendiğnde akla iki tür logo gelir bunlar typelogo yani yazıdan oluşan logolar bir de amblemler vardır. logo yapımında sadelik ve özgünlük çok önemlidir. eğer siz de bir hedef doğrultusunda kendininizi geliştirirseniz çok daha başarılı bir çalışma ortaya çıkacaktır.
Merhaba arkadaslar pax columba grubu icin hazirladigim bir logo. logo da style da kullandim cunku album logosu da istemislerdi. boyle bir sey tasarladim acimasiz ama faydali yorumlarinizi bekliyorum
Merhaba, teşekkürler yorum için ogrenci olduğum icin bugün yazabildim. Birkaç hafta sonra elime Photoshop geçerse en kısa sürede çalısmamı geliştiririm inşallah :grafikerler:
@Heretix
arkadaşım maskot derken logodaki iki yaratığı kastettim yani onları çıkarma vakti geldi tek tsc yazısı kalsın diyorum. yanlış bir anlaşılma varsa özür.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.