@Erkan_Nehir
Evet yazısızda da oluyor import da da yapıyor. 195 e 275 bir çerçeve yapıyorum bunu başka bir boş sayfaya kes yapıştır yapıyorum hiç yoktan 5 dakika belkiyorum. Peki programda ne gibi sorun olabilir ?
Arkadaşlar merhaba xp işletim sistemim var ekran kartım 256 mb 1.5 gb ram
benim şöyle bir durumum var Corel x4 kullanıyorum kopyala yapıştır yaptığım zaman başka bir sayfaya çok geç geliyor corel x3 te böyle olmuyordu bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Neden bu kadar ağır kopyala...
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Yanlız şöyle bir şey beklerdim sizden şurası iyi olmuş şurası kötü olmuş şöyle yaparsak daha güzel olur veya şu bölümü çıkart şöyle bir şey yap birde ondan sonra görelim gibi yorumlar bekliyordum. Ama sadece yorumda kalabalık olmuş karışık gibi...
Arkadaşlar aşağıdaki gibi bir çalışma sayfam var bu sayfayı convertledim ama şöyle bir sorunum daha var bu sayfanın tamamen convertlenmiş olup olmadığına nerden bakabilirim. Tek tek bakmak yerinine tam olarak nasıl bakabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar kurşunkalem yayınları için bir soru bankası kitabı hazırlıyorum. Size bir sayfasının örneğini göstermek istedim yorumlarınızı bekliyorum. Tabi bu çalışmanın kesim yerleri var ben size tam boy olarak göndermek istedim.
Sayfanın en alt kısmında göl kenarlığı var elinizde böyle...
Emeğine sağlık kardeş yanlız linki yenilerse sevinirim
ERROR
Due to a violation of our terms of use, the file has been removed from the server. sorunu yaşıyor linkte
Merhaba arkadaşlar joomla hazırlanmış olan sitemize sbs puan hesaplama eklemek istiyorum bunu nasıl yaparız yardımcı olursanız sevinirim önek olarka bir site veriyorum yardımcı olursanız sevinirim joomla 1.0 versiyonudur.
Örnek site
6. 7. ve 8. sınıflarınkiler ayrı ayrı verilmiştir. siteye...
@serkan ayaydın
Bu çizimleri CorelDraw da yaptım güzel kardeşim ve buda logo 3. işim yani corel de bende yeniyim yeni yeni öğreniyorum öğrendikçe daha da hoşlanıyorum corel de özgür çalışmayı seviyorum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.