2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Keşke yakın olsada gelebilseydim. Gelememek beni üzdü. Ama bende sizin buluşmanıza alternatif olarak Ankara'da ki üyelerimizle bir tanışma düzenliyorum. Mevcut Konumu aylar öncesinden açmıştım. Nasipse Sizden 1 yada 2 hafta sonra bende düzenliycem. O zaman ben sizi beklerim Ankara'ya :D

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Abdullah ankara istanbul uzakmı? Uçakla 40 dk ya sürer ya sürmez :D aynı gün gelip gidebilirsin. Hava limanında in, metroya bin, 10 dk da buluşma noktasındasın. :D

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
@Serkan Baysal

Ozaman uçak gidiş-dönüş ücreti için burdan yardım kampayası açalım bana :D Haydi pamuk eller cebe. İhtiyacı olan bu arkadaşımıza bir uçak parası lütfen :D

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Abdullah diyorum ki kızılay meydanına bi mendil açsan:D uçağı bile satın alabilirsin

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
@Bahtınur YILDIZ

Bende Bahtınur'a katılıyorum bu konuda :D Sen bence mendili bir dene. Tutmazsa artık biz bişeyler yapıcaz :D

Ömer Ayar

Üye
Tepki
15
batu emin ol alamazsın bea kızılayda adres sorsan yer bulamıyon para toplamaya gelince avucunu bile yalayamazsın :D

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Kızılayda her köşe başı tutulmuş. Hepsi mendil açmış :D Gitsem eli boş dönecem. :D Burdan yönetime sesleniyorum . Duyun sesimi. Uçak parası için yardım elinizi uzatınız :D

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
@Ömer Ayar

AAAAA oldumu şimdi bu parayı dilenciye versen almııyor valla :D ARtıralım biraz :d

Yukarı Alt