U User Misafir 18 Aralık 2007 #22 @Seconds bahsettiniz nikte üye yok arjkadasım eger gereksiz ve haksız yere camur atmaya devam ederseniz forumdan uzaklasttırılırsınız.
@Seconds bahsettiniz nikte üye yok arjkadasım eger gereksiz ve haksız yere camur atmaya devam ederseniz forumdan uzaklasttırılırsınız.
S Seconds Üye Kayıt 15 Aralık 2007 Mesaj 12 Tepki 0 18 Aralık 2007 #23 pardon arkadaşım yanlışlık olmuş (çamur değil sadece fikrimi söyledim) ama yanlış yerde kusura bakmayın
pardon arkadaşım yanlışlık olmuş (çamur değil sadece fikrimi söyledim) ama yanlış yerde kusura bakmayın
The Excellent Üye Kayıt 5 Aralık 2007 Mesaj 22 Tepki 1 19 Aralık 2007 #24 gzl eline sağlık......ama degrade çok fazla geldi bana...sanki boşluk dıoldurmak ister gibii....ne bilim...emeğine sağlık...ellerine sağlık....
gzl eline sağlık......ama degrade çok fazla geldi bana...sanki boşluk dıoldurmak ister gibii....ne bilim...emeğine sağlık...ellerine sağlık....
Fatih Çelikhan Uzman Üye Uzman Üye Kayıt 18 Aralık 2007 Mesaj 373 Tepki 4 19 Aralık 2007 #25 birde bu tasarımların sahipleri tarafından beğenilse de takdir edilseydi dimi Mehmet abi.... )
U User Misafir 20 Aralık 2007 #26 @Garfield ahahahaha çok haklısın fatih :} sade sade sade eee adam artdirector abi :} hoş geldin foruma fatih..
@Garfield ahahahaha çok haklısın fatih :} sade sade sade eee adam artdirector abi :} hoş geldin foruma fatih..
Fatih Çelikhan Uzman Üye Uzman Üye Kayıt 18 Aralık 2007 Mesaj 373 Tepki 4 20 Aralık 2007 #27 @MehmetBozaslan hoşbuldum abi. iyi forumlar
doghan Üye Kayıt 5 Ocak 2008 Mesaj 37 Tepki 1 10 Ocak 2008 #29 fazla söze ne gerek hersey ortada saygılar üstadım hayal gücün kesilmesin ellerin dert görmesin bire bir görüsmek isterim nerelerdesin....
fazla söze ne gerek hersey ortada saygılar üstadım hayal gücün kesilmesin ellerin dert görmesin bire bir görüsmek isterim nerelerdesin....