o hatayı cok ıyı bılıyorum.bakmama gerek bıle yok ancak 2 golgeyı ustuste dusurunce oyle bır hatayla karsılasıyorsunuz photoshop ta.aslında duzeltebılırdım ama kaldı
yorum ıcın tesekkurler.
Burada Ldugum Için Mutluyum Dahilerin Arasında Hissediyorum Kendimi Dileklerime Gelince Birgün Bende Böyle şeyler Yapmayı Diliyorum Ikincisiana ögretmenizi Diliyorum üçüncüsü Ise Ilk Iki Dilegimin Bir An önce Gerçekleşmesini Diliyorum
Burada Ldugum Için Mutluyum Dahilerin Arasında Hissediyorum Kendimi Dileklerime Gelince Birgün Bende Böyle şeyler Yapmayı Diliyorum Ikincisiana ögretmenizi Diliyorum üçüncüsü Ise Ilk Iki Dilegimin Bir An önce Gerçekleşmesini Diliyorum
Evet Kesinlikle Gölgeyi Yumuşatmalisin.daha Gerçekçi KaLir.zemin Rengi çok Boğmuş çalişmani,RENK KONUSUNDA BİRAZ ÇALIŞMAN GEREK..elindeki Ateş Topunun Işinlarini Yayip Biraz Daha Parlatsan,decupe Yaparken Biraz Daha Hassas çalişsan,yumuşatsan Azicik Mesela Tam Süper Olcakmiş.fikir Güzel.eline Emeğine Sağlik Dostum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.