3D çalışmalarımdan...

kriptonik

Üye
Tepki
1
elinize sağlık Günel hanım ...bu ne kadar detay böyle.. ben delirirdim bunlara benzer şeyler yapmaya çalışırken.. kesin delirirdim..

danisman

Consultant
Tepki
30
Günel hanım, öncelikle aramızda sizin gibi bir tecrübenin bulunuyor olması beni son derece mutlu etmiştir. Eminim tüm arkadaşlarımız da aynı düşünceler içerisindeler. Bu harika çalışmalar için söylenecek hiç bir şey bulamıyorum. Karışık duygular içerisindeyim. Yani bu yaşta bu performansı sergileyebilmek kolay değildir. Evet hepimiz birgün gelecek sizin yaşlarınıza ulaşacağız, şayet yaşıyor olursak, ben şahsen inanın sizin şu an yapmış olduğunuz çalışmaları zaten yapamam muhtemelen ama basit işleri bile yapmak için gücüm olur mu bilemiyorum. Örnek alınması gereken ve örnek alınırken de meslek konusunda feyz alınası bir insanınız. Öncelikle işinize ne kadar aşık olduğunuzu görüyor ve büyük bir keyif alarak çalışmalara hayat verdiğinize şahit oluyorum. Bu sizin sanatçı ruhunuzun asla yaşlanmayacağını ve dinanizminizin hiç bitmeyeceğini gösteriyor. Bu arada ben en çok denizci feneri olan çalışmanızı sevdim ve beğendim, yok hayır, aşık oldum dersem daha doğru olur :) Çalışma aşkınızın ve enerjinizin hiç bitmemesi dileğiyle...

Saygılar...

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
danisman, çok çok teşekkür ederim övgünüz için.
Haklısınız, bu öğrenme isteği ve işine duyduğu aşk insanı yaşama sıkı sıkı bağlıyor. "Bizden geçti" deyimini çürüttüğümü görüyorsunuz:)))
Bazı şeylerin yaşı yok işte. Benim akranlarım konken partilerinde, örgü ve yemek tarifleri, TV dizileri ve de en önemlisi depresyon ilaçları ile ilgileniyor.
Ben HERKESE böyle bir EMEKLİLİK DİLİYORUM. Çünkü ÇOK mutluyum.
İyi çalışmalar.

farukcagla

Grafik Öğretim Görevlisi
Tepki
23
Günel Hanım,

Bu güne kadar gördüğüm en mükemmel 3 D çalışmaları.Yürekten tebrik ediyor, önünüzde saygıyla eğiliyorum.

Hani "ne varsa bizim kuşakta var" diyesim geliyor da gençleri kırmamak için söylemiyorum.

Bu sitede 1 yılı aşkın süredir bulunuyorum.

Sağlam resim eğitimi almadan iyi photoshop kullanılmaz deyip duruyordum.
Tipografi eğitimi almadan iyi grafiker olunmaz diyordum.

Sizin Mimar Sinan Üniversitesi (eski Güz.Sanatlar Akademisi) resim bölümündeki muhteşem resim eğitiminizin üzerine inşa ettiğiniz bu modern teknoloji ürünü 3D modelleme sanatı, ancak sizin gibi usta ressamların elinde bu kadar mükemmel olabilirdi.

Hem görüş ve iddialarıma dayanak bulabilmenin mutluluğu hem de çalışmalarınızın başarısı karşısında adeta büyülenmiş gibiyim.

Gençlere eğitimin önemini anlatırken, eğitim gereksizdir önemli olan yetenektir deyip bana itiraz etmelerinden ve çivisi çıkmış bozuk grafikerlik düzenini menfaatleri icabı savunmalarından büyük üzüntü duymaktayım.

Adeta eğitim ve diploma düşmanı bir yeni grafiker nesli yetiştiriliyor ve toplumun karşısına eğitimsiz fakat yetenekli sanatçı modelleri çıkartılıp örnek diye sunuluyor.

Siz şimdi bu eserlerinizle, eğitiminiz ve tecrübenizle bunun böyle olmadığını, doğruyu siz ve sizin gibilerin temsil ettiğini göstermiş oldunuz.

BU bakımdan da ayrıca teşekkür eder, bu sitedeki ve özel web sitemdeki tüm yazılarımı okumanızı rica eder, görüşlerinizle destek vermenizi saygılarımla istirham ederim.

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Övgüleriniz için çok teşekkür ederim Faruk Bey. Evet ben her konuda EĞİTİMden yanayım.
Eğitimi küçümsemek en büyük yanılgı !
Sedece eğitim değil tabiki, üzerine sürekli bilgi eklemek, dünya ile ilgilenmek, her yeniliği takip etmek, en önemlisi "biliyorum, öğrendim dememek" gerekiyor. Her yaştaki insandan, her olaydan öğrenilecek şeyler var. Bilgi dağarcığını daima beslemek gerek.
Ben bu yaşta hala öğrenmenin tadını yaşıyorsam, hiçbir şey için geç değil demektir diye düşünüyorum.
Elimden gelen her konuda yardıma hazırım. Tekrar teşekkür ederim.

Tepki
100
hepsi birer tablo gibi...
sanırım pek fazla da bir şey söylemeye gerek kalmadı.
gerisi laf ebeliği olurdu.
saygılarımla..

Yukarı Alt