%25 ındırım kısmınıbegenmedın cok sade buldum. tüpgaz yazı fontu cok daha farklı olabılırdı. atesın ıcındekı cebınızı yakmayan kampanya yazısı hos olmus guzel dusunce ama goze pek hos gozukmuyor
merhaba dilek hanım,
ilk çalışmanız daha olumlu. lakin biraz daha üzerinde durulması gerek.
bence indirim için kullandığınız görseli değiştirin. daha çarpıcı bir şey kullanılabilir.
tüp gaz'da ifadesinin yazı fontu değişmeli. en üstte bir yerde büyük bir şekilde kullanılabilir.
kampanya yazısınıda bıraz aşagıdan yukarı doğru mavi bir renk geçişi verebilirseniz daha bir bütünlük kazanabilir.
saygılar...
Burçin hanım yorumunuz için, Emine hanım yoru ve öneriniz için (dikkate alıcam önerinizi ), Buse hanım yorumunuz için çok teşekkür ederim dediğim gibi kötü bir ruh hali sonucudur....
Bence çalışmanızdaki fikir güzel fakat uygulama yanlış. Ben burada kampanyayı ön plana çıkmış göremiyorum. Kocaman bir ocak görseli var ve görseliniz yanlış bana göre. Tüp resmi kullanmanızdan yanayım. Tipografiyi üst kısma taşıyın ve kampanya yazınızı büyük puntolarla yazın. indirim görseli ve tüp görselinide alt kısımda kullanın.
bence elinizi cebinize yarım şekilde sokup bi resim çekin sonra ona alev ekleyin el ilanının üst tarafına koyun altına cebiniz yanmasın diye büyükçe yazın ortaya %25 indirim yazın onun altına ......... gaza geçin raha edin yazın el ilanının altına da zengin bir mutfakta yemek yapan bayan resmi koyun bir tanede telefon resmi koyup kartvizit şekilde telefonun yanına firmanın telefon numarasını yazın firma logosunu da sağ köşesine koyun resmin çok güzel olur bence tabi görmek lazım düşünceyi
Halil bey detaylı bir okadar da kalabalık bir düşünce olmuş... fikir güzel ancak uygulama alanı a5 ölçü küçük istenilen fikri tam olarak yansıtabilcemizi sanmıyorum alan sınırından dolayı çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için ama aklımın bi köşesinde bu düşünce yatacak emin olabiirsiniz bi sonraki uygulama için kullanılabilir tekrar teşekkürler...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.