manuel olarak dedıgım bos batıs yontemıyle oluyor ama dunde dedıgım gıbı 618 versıyonunda pul olasılıgı cok zor yapılıyor bazen makına goruyor bazen gormuyor ıstersenız pullu olan kısmını eos 3te yapın derım yada bır desen fırmasına sadece pullu olan kısmını yapmasını ısteyın acıkcası ben manuel batısla ugrasmaıgım ıcın eos 3de mudahale edıyorum oylesı daha saglıklı oluyor
slm arkadaslar ben bu sıteyı yenı buldum cok guzel bır siteymıs
ben accurateyle ilgili bisey soracaktım ya ben windows a font kelıyoruz ya
ya ben eklıyorum ama accurete görmuyor nasıl yapacagım yardım için tsk
accuratein gördüğü fontlar, yüklü oldugu klasördeki fontlar. fonts diye bi klasör olabilir(eos'ta öyle). ayrıca, normal bi worddeki fontu, font klasörüne eklesen bile, direk desene dönüştüremeyebilir. ama tek renk oldugundan 2dk da yaparsın
@isforo
arkadasımyukledıgınyazıkarekterlerını sadececızımbolumundegorebuılırsın
denetımmasası yazı karekterlerı olan yere yukleme yapacaksın yanı accurate klasorunun ıcınedegıl ordan yukledıgın tumkarekterler cızımolarak bula bılırsın.
çin iğnesinde bitiş verdikten sonra gelen kısımdan araya boşluk verebilirsin. zaten çin iğnesi yparken çıkan işaretler arasında 4. olan. Simgesinden belli oluyor zaten. simgenin ortası boş.........
@accurate
benim genelde pulsuz desen yaptığım çok azz. genelde pullu desenler yaparım. 3 mm 5 mm felan. Accurate den başka programıda kulanmasını bilmiyorum. önemli olan program değil versiyonu. ben 623 kullanıyorum kesinlikle hiçbir şekilde sorun yaşamadım. 623 ü tavsiye ederim. yanlız 623 ün kırığı var mı bilmiyorum. kırık arayanlar için 620 versiyonu ideal......
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.