Elinize emeğinize sağlık teşekkürler güzel desenler....
Halim Hakan Tuna Üye Kayıt 15 Ocak 2008 Mesaj 39 Tepki 3 9 Eylül 2008 #11 Elinize emeğinize sağlık teşekkürler güzel desenler....
Serkan SEVİNÇ Üye Kayıt 21 Şubat 2008 Mesaj 18 Tepki 0 8 Ekim 2008 #12 accurate yaptıklarını bizimle bide paylassan ne guzel olacak ama neden se yapmıyorsun hep baskalarından bekliyorsun desenlerini bekliyoruz topragım.
accurate yaptıklarını bizimle bide paylassan ne guzel olacak ama neden se yapmıyorsun hep baskalarından bekliyorsun desenlerini bekliyoruz topragım.
firdevs kankaya Üye Kayıt 9 Şubat 2009 Mesaj 8 Tepki 0 10 Şubat 2009 #13 bence desen yapmak çok eğlenceli herkeze tavsiye ederim ayrca perde deseni güzlmiş ama bn genelde çocuklara yönelik desen yapıyorum
bence desen yapmak çok eğlenceli herkeze tavsiye ederim ayrca perde deseni güzlmiş ama bn genelde çocuklara yönelik desen yapıyorum
B Burak KUŞCU Üye Kayıt 5 Mart 2010 Mesaj 2 Tepki 0 21 Mart 2010 #14 Firdevs Kankaya kardeşim bana cocuk desenleri lazım cocuk baddaniyesi işliyorum yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
Firdevs Kankaya kardeşim bana cocuk desenleri lazım cocuk baddaniyesi işliyorum yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
firdevs kankaya Üye Kayıt 9 Şubat 2009 Mesaj 8 Tepki 0 22 Mart 2010 #15 tabiki yardımcı olurum ama nasl desn yükleyeceğimi bilmiyorm :S
E ercanbirdal Üye Kayıt 19 Mart 2012 Mesaj 1 Tepki 0 19 Mart 2012 #16 elinize saglık guzel olmus sanırım pıko ve nakıs isıyle ugrasıyorsun bende ceyızcıyım desenlerle ılgılı bırbırımıze yardımcı olabılırmıyız meıl adresım ercan.birdal@hotmail.com
elinize saglık guzel olmus sanırım pıko ve nakıs isıyle ugrasıyorsun bende ceyızcıyım desenlerle ılgılı bırbırımıze yardımcı olabılırmıyız meıl adresım ercan.birdal@hotmail.com
mrhnvrl Üye Kayıt 26 Ağustos 2012 Mesaj 10 Tepki 0 20 Ocak 2014 #17 Ayşe hnm özelden mesaj gönderebiliyor muyuz. Benim için ölüm kalım meselesi olan bir durum var. Bir desen ile ilgili. Acil dönüş yaparsanız sevinirim.
Ayşe hnm özelden mesaj gönderebiliyor muyuz. Benim için ölüm kalım meselesi olan bir durum var. Bir desen ile ilgili. Acil dönüş yaparsanız sevinirim.
cahit degirmenci Üye Kayıt 1 Ocak 2014 Mesaj 17 Tepki 0 27 Ocak 2014 #18 slm size bir sorum olacak menuel desen ve menuel pul nasıl duzeltırıl bana yardımcı olursaniz sevinirim tşk
slm size bir sorum olacak menuel desen ve menuel pul nasıl duzeltırıl bana yardımcı olursaniz sevinirim tşk