Siyasi söylemler sitemiz için uygun değildir. Forum kurallarında mevcuttur. İyi niyetle yazdığınız birkaç cümleyi silmiyorum. Devamında dikkatli olursanız sevinirim.
Tv showlarının çoğunluğu milletimizin değerlerini hiçe saymak üzerekurgulanıyor ve bu şekilde yapılan programlar ne iş ise halk tarafından ilgi ile izleniyor veya o şekilde gösteriliyor.Sanırım bu birazda halkın cahilliğinden kaynaklanıyor.
amacım siyaset yapmak değil ama şunu yazmadan duramadım. yazarlardan bir Tayyip Erdoğan başbakan olmadan önce onun çok iyi bir başbakan olacağını söylemişti. nedenide çok iyi söz dinlediğini halkın sesine kulak verdiği içinmiş. Özelleştirme ve pazarlama olayına gelince ben kararsız kaldım. açık söylemek gerekirse herşeyin bir bedeli var. Biz istedik o yaptı. ama sonucu belki bizim istediğimiz gibi olmamış olabilir. birileri bunun iyi bir şey olduğunu vurguladı yapılması gerektiğini söyledi. Örnek olarak taiwav veya singapura baka bilirsiniz. sizce hangisi daha iyi taktir sizin.
Yarışma sonucu açıklandı. Benim 2 favorim vardı: Birincisi kum sanatçıları diğeri şarkı söyleyen kıbrıslı küçük kız.(ismini hatırlayamadım) Taklitçi gençte iyiydi ama sonuçta taklitti. İllustrasyonlara ise baştan beri kuşkuyla baktığım için kazanmamaları isabetli oldu.
Konuyla bağlantısı ise Acunlar olduğu sürece maymunlar eksik olmaz çünkü show dünyası bunu gerektiriyor.
"Bu tür yapımlara inanmak veya izlemek kendinize, düşüncelerinize, inançlarınıza ve doğanıza zarar verir, lütfen izlemeyiniz."
Her kelimesine katılıyorum. Aynı şekilde basılı yayın için de geçerli tüm bunlar. Seçim bizim elimizde, ne dayatılırsa dayatılsın özgür irade denen bir şey var. Akıl denen bir nimete sahibiz. Onu kullanıp kullanmamak da bir seçim tabi ki.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.