Alexandre Salgado Reklam çalışmaları (fikir amaçlı) 46 jpeg

Tepki
4
Bunları yapan insanların çok mu boş zamanları var acaba!.. neler düşünüp yapmışlar. Teşekkürler paylaşım için.

kriptonik

Üye
Tepki
1
Aslında bence çok zor şeyler yok bunlarda belki hamburger ve ondan sonraki ilk 4 çalışma orjinal ama diğer çalışmalar birkaç eklentiyle yapılan dijital düzenlemelrden ibaret sadece ben bunları ilk defa gördüm ama benzerlerini binlerce gördüm, yani www.alialisir.com adresindeki çalışmalar bundan çok daha güzel ve sizlerin ; (Dilek hanım, Süleyman bey, Bahtınur hanım.. ve forumdaki birçok arkadaşımız) yaptıkları bunlardan çok daha fazla emek harcanan çok daha değerli çalışmalar bence..

kriptonik

Üye
Tepki
1
yani eğer imkanımız olsa idi Alexandre den daha iyi işler çıkartabilirdik.. burda en son teknolojiyi kullanamıyoruz ki.. bilgisayarlarımız çok iyi değiller, maddi yetersizlikler söz konusu olabiliyor, zaman sıkıntımız olabiliyor Türkiye' de standartlarımız düşük olduğundan hatta bazı konularda standartlarımızın olmadığından.. alelacele 2 gün içinde tamamlanan çalışmalar var, ama Avrupa ve Amerika 'da yalnızca bir sahne hazırlamak için 1 ay zaman talep edilebildiğini okumuştum.. bizde 1 kare resim için hangi işveren bu zamanı veriyor hiç bir fikrim yok yani çok basit zannediliyor, o yüzden tasarıma gereken önem verilmiyor.. belki de hazırlanan çalışmanın baskı aşaması için ayrılan zaman tasarım için ayrılan zamandan daha fazla oluyor..

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
düşünceleriniz için teşekkürler bunlar fikir olması açıısndan eklemiştim elbetteki bunlardan daha güzel çalışmalr çıkaran vatandaşlarımız var özellikle ambalaj tasarımlarına çok dikkat ederim aldığım ürünlerin çok başarılı meslektaşlarımız var inşaallah birgün onlarıda toparlar yayınlarız

Yukarı Alt