karikatür ve Grafiği karıştırmak profosyonel olmak ile eşdeğer. Grafiker bir karikatürist olarak söylüyorum, fare ile çizmek işkence oluyor. Bu yüzden en kısa sürede tablet almayı planlıyorum. Öte yandan kalem ile oldukça harika hatlar varken renklendirdiğinizde durum daha bir kötü olmuş. Eskiz vaziyetteyken bravo! diyebileceğimiz eserler renklendirilince berbat olmuşlar. Tavsiyem renklendirmekten ziyade eskiz olarak yayımlaman
biraz dogru söyluyorsunuz ancak renklendirmeyip çalışmalarınızı sunarsakta o zamanda bir anlamı kalmıyor sade bir resim oluyor renklendirmem benim çalışmallarımda 3 / 1 olarak kötu olur tonlamalara dikkat ederim ancak bazı olay olurkı o renklendırme bı çalışmayı bozar ancak o renkte çalışmaya yakısır biraz garip olay ama yinede yorumun için teşekkürler baya bir tasarımım var ancak çok azını bılgısayarda çizmekteyim
Bende tablet almayı düşünüyorum oyunlardaki karakterler gibi çizimler yapmak için .
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.