Amatör Çalışmalarım

Hellfire

Üye
Tepki
0
Öncelikle Şunu Belirtmek İsterim ki forumda yeniyim :) Photoshop konusunda ise yaklaşık 5-6 yıldır amatörce bir şeyler yapma çabasındayım ve yaşım henüz 19 videoları izleyerek kendimden de bir şeyler katarak sizlere yaptığım çalışmalarımı sunacağım iyi yada kötü yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim her yapılan yorum veya açıklama, öneriler benim açımdan çok faydalı olacak ve kendimi dahada geliştirmeme yardımcı olacaktır Teşekkürler şimdiden :)

Photoshop Dance Tutorial ( Danscı Arkadaşın Resim Kalitesi Düşük Olduğundan Biraz Görüntü Bozuktur )

Siyah Beyaz Çalışmam

Resim Galerisi ( Yaptığım İlk Tasarımımdır )

Emlak Sitesi Arayüz ( Anasayfa )

Bilgiler Bölümü

Bilgisayar Satış Sitesi ( Kuzenim İçin Yapmıştım )

Hellfire

Üye
Tepki
0
Teşekkür Ederim Elimden Geldiğince Geliştiriyorum kendimi ve yakın bir zamanda kursa gitmeyi planlıyorum :)

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
açıkçası 3. çalışma dışındaki bütün çalışmaları çok başarılı buldum. kendinizi geliştirmeniz güzel.aziminizi de beğendim.

tscakir

Üye
Tepki
0
ilk olarak belirtmek isterim ki biraz gerçekçi konuşucam ama çok güzel çok mükemmel demektense daha faydalı bir yorum yapacağıma şimdiden güvenebilirsiniz.
1-photoshopa ne kadar önce başlarsanız o kadar diğerlerinden önde olursunuz o yüzden güzel bir iş yapmışsınız erken başlamakla.
2- web tasarım sitesi tasarlamak çok başka bir konudur ve daha zordur çünkü html ve css in az çok bilgisine sahip olunmalıdır ve psdden htmle geçiş hakkında birçok yabancı kitap vardır ki bu da konunun önemini belirtir.
3-1.tasarım güzel ancak ikinci tasarım çok daha kolay ama zaten ilk tasarımım demissiniz.
Bence ingilizceniz iyi değilse kısa sürede onu geliştirip yabancı siteleri gezerek ufkunuzu geliştirin.
Ben de 17yaşındayım ve https://www.grafikerler.org/deneme-calismalar/36941-tscgraphic2.html bu da tasarımlarımdan biri yorumlarınızı beklerim

Hellfire

Üye
Tepki
0
@--şerife--

Güzel Yorumunuz için teşekkür ederim :)

@DarkNight

Teşekkür ederim geliştirmeyi çok istiyorum asıl mesleğimi sevmiyorum bunu sevdiğim kadar :D

@tscakir

Yorumunuz için teşekkür ederim :) yalnız web tasarım konusunda bir kaç birşey söylemek istiyorum :) Web tasarım konusunda uzman değilim o konuda da amatörüm ve kuzenim web tasarımcı olduğu için benden bir kaç tasarım istemişti bende böyle birşey yaptım yani sadece arayüz oluşturdum htlm php css kodlama bilgim hiç yoktur zaten web tasarım ve grafik konusunda kurslara gitmeyi planlıyorum :) ve sizin tasarımınızı da inceledim gayet başarılı buldum Başarılarının devamını dilerim :)

Yukarı Alt