Amatör eşarp desenlerim-3

Tepki
2
DESEN-1
DESEN-2
DESEN-3
DESEN-4
DESEN-5
DESEN-6
DESEN-7

UZUN SÜREDEN SONRA YENİDEN.... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM....

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Çalışmalarınız fena değil fakat en çok Desen 3 bana bir eşarbı anımsattı.Özlem Hanım bence sonraki çizimlerinizde Desen3 tarzında yoğunlaşın.

Tepki
2
@Hakan Dağdeviren

yani diğerleri eşarbı anımsatmadı. enteresan....
yinede teşekkür ederim yorumun için...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
en çok Desen 3 bana bir eşarbı anımsattı
"Diğerleri anımsatmadı" şeklinde bir durumdan söz edemeyiz sanırım : )
Çünkü cümlemde bir değerlendirme söz konusu .

Aslında diğerleri de eşarb deseni olabilir tabiki ,en önemlisi emeğiniz var çalışmalarınızda,bu yadsınamaz.Fakat çalışmalarınızı buraya koyma sebebiniz çalışmalarınıza yorum almak olduğuna göre ben de bu doğrultuda bir yorum getirdim çalışmalarınıza.

Hepsi de eşarp deseni olabilir, olmaz demek yanlış olur,fakat bir derecelendirme söz konusu, bir beğeni,bir görece.Ellerinize sağlık.
Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim Özlem Hanım.

Tepki
2
tabiki eleştirilecek beğinilecek , beğenilmeyecek. ama eğer bu eşarp deseni diye çizilmişse demekki artık böyle bir eşarp deseni var , olmaz denmesi bana saçma geliyor. bu cümlelerim direk size değil hakan bey... yorum almak önemli benim için...

Tepki
31
Özlem hanım benimde 3. desen hoşuma gitti ama 7. desende fena değil
eşarp tasarımı daha zevk bir iş galiba yazı eklemenize bir simetriyi takip etmenize gerek yok gibi daha çok göze hoş gelmesi bazı desenlerde karizma bazılarında albeni bazılarında da cancanlı olması gerekiyor ki her alıcıya hitap edebilsin

Melek Kaya

Üye
Tepki
0
Eşarp modellerinde daha minik desenler daha hoş duruyor sanki,küçük küçük çiçekler vs gibi..Desen 7 yi beğendim. Emeğinize sağlık.

Tepki
2
@Fatih Coşkun

dedikleriniz doğru fatih bey. ama ben daha çok kendi zevkime göre çiziyorum galiba. içimden geldiği gibi çizmeye çalışıyorum. kendimi biraz sıksam şöyle böyle çizeyim diye, tıkanıyorum. benim için desen oluşturmak şiir yazmak gibi bişey. çok çok seviyorum. daha yeniyim inşallah daha profesyonel günler beni bekliyordur ,inşallah....!

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
@Özlem Kızıklı

Konunuz 100 kez görüntülenmiş Özlem Hanım. Çok da alakasız kalındığı söylenemez sanırım :)

Yukarı Alt